31 okt - 10 nov 2019

maandag 5 november

16:30 - 17:54 Trianon 2

Het speelfilmdebuut van niemand minder dan Darren Aronofsky laat het leven van de jonge wiskundige Max zien, die een dwangmatige obsessie heeft met numerieke reeksen. De wetenschap lijkt in deze psychologische thriller de vijand te zijn als Max door middel van deze perfecte numerieke reeksen de onregelmatige wetten van de wereld probeert te verklaren. Deze intrigerende film past perfect in het Science and Cinema programma, dit jaar gecureerd in samenwerking met EYE.

Normaal ticket
€ 9
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Darren ARONOFSKY

Gesproken taal
Engels

Ondertiteling
Geen ondertiteling

Festivalroute
Thrill-seeker

Programma onderdeel
Science & Cinema

Duur
84 minuten

Andere mensen die naar Pi gaan, gaan ook naar:

Ryan Gosling in de ruimte? Wonderkind Damien Chazelle (bekend van LIFF-winnaar Whiplash en La La Land) achter de camera? Need we say more? Nou vooruit, First Man vertelt op indrukwekkende wijze het meeslepende verhaal achter de eerste maanmissie.

donderdag 8 november
12:30 - 14:43 Trianon 1
Meer info & tickets

Een jonge balletdanseres ontdekt dat er iets aan de hand is op haar dansschool wat het daglicht niet kan verdragen, in deze hommage aan Dario Argento’s horrorklassieker uit 1977. Geregisseerd door Luca Guadagnino (Call Me By Your Name), met de allereerste soundtrack van Radiohead-frontman Thom Yorke.

zondag 4 november
21:30 - 00:02 Trianon 1
Meer info & tickets

Wanneer een heel stadje wordt gehackt, worden in de chaos die ontstaat vier meisjes aangewezen die, door hun social-media-presence, de uitgelezen zondebokken kunnen zijn. Een bloederig gevecht ontstaat dat raast en tiert op het doek. Harde actie wordt afgewisseld door bijtende sociale kritiek.

zaterdag 10 november
19:15 - 21:03 Trianon 2
Meer info & tickets