2 - 11 nov 2018

maandag 5 november

16:30 - 17:54 Trianon 2

Het speelfilmdebuut van niemand minder dan Darren Aronofsky laat het leven van de jonge wiskundige Max zien, die een dwangmatige obsessie heeft met numerieke reeksen. De wetenschap lijkt in deze psychologische thriller de vijand te zijn als Max door middel van deze perfecte numerieke reeksen de onregelmatige wetten van de wereld probeert te verklaren. Deze intrigerende film past perfect in het Science and Cinema programma, dit jaar gecureerd in samenwerking met EYE.

Normaal ticket
€ 9
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Darren ARONOFSKY

Gesproken taal
Engels

Ondertiteling
Geen ondertiteling

Festivalroute
Thrill-seeker

Programma onderdeel
Science & Cinema

Duur
84 minuten

Andere mensen die naar Pi gaan, gaan ook naar:

Grey Trace krijgt na een ongeluk een chip in zijn nek geplaatst waardoor hij zijn lichaam weer kan bewegen. De chip, STEM genaamd, blijkt echter veel meer te kunnen dan alleen het opvolgen van Grey’s orders. Een spectaculaire en komische actiefilm.

vrijdag 9 november
21:30 - 23:10 Trianon 2
Meer info & tickets

Vinterberg does Titanic, maar dan in een onderzeeër. En hij mag dat, want als iemand het woord ‘beklemmend’ eer aan doet is het wel de regisseur van Jagten en Festen. Het water staat je aan de lippen, zowel aan boord als aan land. Met Matthias Schoenaerts, Colin Firth en Léa Seydoux.

zondag 4 november
11:30 - 13:27 Kijkhuis 1
Meer info & tickets

Werken als smokkelaar, drugsdealer én FBI-informant en dat allemaal voor je zeventiende verjaardag. Het overkwam Richard Werche Jr, oftewel ‘White Boy Rick’. Een flitsend, aangrijpend en waargebeurd verhaal met niemand minder dan Matthew ‘alright, alright, alright’ McConaughey.

donderdag 8 november
14:15 - 16:06 Kijkhuis 2
Meer info & tickets