2 - 11 nov 2018

maandag 5 november

16:30 - 17:54 Trianon 2

Het speelfilmdebuut van niemand minder dan Darren Aronofsky laat het leven van de jonge wiskundige Max zien, die een dwangmatige obsessie heeft met numerieke reeksen. De wetenschap lijkt in deze psychologische thriller de vijand te zijn als Max door middel van deze perfecte numerieke reeksen de onregelmatige wetten van de wereld probeert te verklaren. Deze intrigerende film past perfect in het Science and Cinema programma, dit jaar gecureerd in samenwerking met EYE.

Normaal ticket
€ 9
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Darren ARONOFSKY

Gesproken taal
Engels

Ondertiteling
Geen ondertiteling

Festivalroute
Thrill-seeker

Programma onderdeel
Science & Cinema

Duur
84 minuten

Andere mensen die naar Pi gaan, gaan ook naar:

Grey Trace krijgt na een ongeluk een chip in zijn nek geplaatst waardoor hij zijn lichaam weer kan bewegen. De chip, STEM genaamd, blijkt echter veel meer te kunnen dan alleen het opvolgen van Grey’s orders. Een spectaculaire en komische actiefilm.

woensdag 7 november
19:00 - 20:40 Trianon 2
Meer info & tickets

Na het succes van Operation Mekong is Dante Lam terug op het LIFF met nog meer actiespektakel. In Operation Red Sea is een terroristenaanval aanstaande en alleen China’s special forces hebben de dodelijke vaardigheden en precisie om het te kunnen stoppen.

zondag 11 november
21:15 - 23:37 Trianon 2
Meer info & tickets

‘Enfant Terrible’ Lars Von Trier shockeert wederom met The House That Jack Built. Een duistere, komische en zeer bloederige inkijk in het leven en de psyche van een seriemoordenaar. Wees gewaarschuwd, niet voor tere zieltjes!

donderdag 8 november
11:30 - 14:05 Trianon 3
Meer info & tickets