2 - 11 nov 2018

maandag 5 november

16:30 - 17:54 Trianon 2

Het speelfilmdebuut van niemand minder dan Darren Aronofsky laat het leven van de jonge wiskundige Max zien, die een dwangmatige obsessie heeft met numerieke reeksen. De wetenschap lijkt in deze psychologische thriller de vijand te zijn als Max door middel van deze perfecte numerieke reeksen de onregelmatige wetten van de wereld probeert te verklaren. Deze intrigerende film past perfect in het Science and Cinema programma, dit jaar gecureerd in samenwerking met EYE.

Normaal ticket
€ 9
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Darren ARONOFSKY

Gesproken taal
Engels

Ondertiteling
Geen ondertiteling

Festivalroute
Thrill-seeker

Programma onderdeel
Science & Cinema

Duur
84 minuten

Andere mensen die naar Pi gaan, gaan ook naar:

LIFF is dit jaar meer dan alleen een festival, want LIFF heeft nu ook een museum. Tijdens het filmfestival is in het filmmuseum een marathon met een selectie van de beste Nicolas Cage films te zien, geprogrammeerd door niemand minder dan Nicolas Cage.

zaterdag 3 november
16:00 - 23:30 Red Carpet Lounge
Meer info & tickets

Oh nee! Voor Niemand Wat Wils crapmeisters Nils en Hans zijn weer (uiteraard met mondkapjes en handschoenen) in hun rariteitenschatkist gedoken om de meest knullige, onsmakelijke, verbluffende, aanstootgevende en ja, hilarische cinematische curiositeiten op te diepen.

vrijdag 9 november
21:15 - 23:15 Kijkhuis 1
Meer info & tickets

Een man, geboren zonder het vermogen pijn te voelen, gaat op een missie om 100 vijanden te verslaan in deze over-the-top actieknaller die het beste van Bollywood, superheldenfilms en martial arts op geniale en ludieke wijze combineert. Terechte winnaar van Midnight Madness in Toronto.

zaterdag 3 november
16:15 - 18:26 Trianon 2
Meer info & tickets