Out Stealing Horses

zaterdag 2 november

21:30 - 23:33 Kijkhuis 1

Na de dood van zijn vrouw trekt Trond Sander (Stellan Skarsgård) zich terug in een klein dorpje in het oosten van Noorwegen. Als een buurman een oude kennis blijkt, komen bij Trond ineens allerlei jeugdherinneringen naar boven. Herinneringen aan soms mooie, maar soms ook hele moeilijke tijden... Regisseur Hans Petter Moland neemt je mee door de adembenemende landschappen tussen Noorwegen en Zweden. Deze verfilming van de prijswinnende roman Paarden Stelen van Per Petterson is een aangrijpend verhaal over hoe je nooit aan je verleden kan ontsnappen.
Normaal ticket
€ 10,5
Cinevilleticket
€ 0

Gesproken taal
Noors

Ondertiteling
Nederlands

Programma onderdeel
Nordic Watching

Duur
123 minuten

Deze film draait ook op

Andere mensen die naar Out Stealing Horses gaan, gaan ook naar:
Cinema Brewers Shorts Selection 2019
Cinema Brewers Shorts Selection 2019

Film en bier is een goede combinatie. Zeker met het bier van Cinema Brewers, en de beste korte films van dit jaar, verzameld van over de hele wereld. De films maken ook nog eens kans op de hoofdprijs in het Cinema Brewers Film Fund!

zaterdag 2 november
12:15 - 13:45 Kijkhuis 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Une Colonie
Une Colonie

Debuutfilm A Colony verrast als een oprechte coming-of-age tegen de achtergrond van Canada’s kolonialisme en inheemse cultuur, en viel al in de prijzen in Berlijn en bij de Canadese Oscars.

woensdag 6 november
19:00 - 20:42 Trianon 3
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Calm With Horses
Calm With Horses

Op het afgelegen platteland van Ierland zorgt voormalig boxer Douglas "Arm" Armstrong voor zijn autistische zoontje, terwijl hij tegelijkertijd als handhaver voor een drugsdealende familie werkt. Hij wordt al verscheurd tussen deze twee werelden, maar zijn loyaliteit wordt pas echt op de proef gesteld als hij zijn eerste moord krijgt toegewezen.

vrijdag 1 november
14:15 - 15:56 Kijkhuis 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven