bioscoop

vrijdag 6 november

18:15 - 20:15 Kijkhuis 2

Nikola (Goran Bogdan) moet zijn kinderen aan jeugdzorg afstaan nadat zijn vrouw uit armoede en honger een wanhoopsdaad pleegt. Zijn situatie lijkt hopeloos, maar als Nikola ontdekt dat de lokale regering corrupt is, besluit hij om te voet door Servië te reizen en zijn zaak direct voor te leggen aan het nationale ministerie in Belgrado. Met kleine kans van slagen, gedreven door wanhoop en liefde, weigert deze vader om gerechtigheid en zijn kinderen op te geven in dit waargebeurde verhaal.
Bioscoop ticket
10,5
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Golubovic SRDAN

Cast
Goran BOGDAN, Boris ISAKOVIĆ, Nada ŠARGIN, Milica JANEVSKI, Milica JANEVSKI, Muharem HAMZIĆ, Ajla ŠANTIĆ, Vahlid DŽANKOVIĆ, Milan MARIĆ, Jovo MAKSIĆ, Nikola RAKOČEVIĆ

Gesproken taal
Servisch

Ondertiteling
Engels

Programma onderdeel
Panorama

Duur
120 minuten

Deze film draait ook op

Andere mensen die naar Otac (Father) gaan, gaan ook naar:
Dating Amber
Dating Amber

Na 'Sing Street' is er met 'Dating Amber' weer een heerlijke coming-of-age film uit Ierland op het LIFF! Tieners Eddie en Amber doen alsof ze een relatie hebben om de roddels over hun geaardheid een halt toe te roepen. Hun dekmantel blijkt echter niet waterdicht.

zaterdag 31 oktober
14:00 - 15:32 LIDO 1
Meer info Meer info
Kom Hier Dat Ik U Kus
Kom Hier Dat Ik U Kus

Met vallen en opstaan baant Mona zich een weg door het leven, getekend door de dood van haar jong gestorven moeder. De bestseller van Griet Op de Beeck werd vertaald naar een indrukwekkende karakterstudie van de gevoelige Mona, die nog lang nazindert.

maandag 2 november
16:00 - 17:40 Trianon 1
Meer info Meer info
Love Affair(s) - ONLINE
Love Affair(s) - ONLINE

Schaamteloos Frans, heerlijk romantisch, met veel Love en misschien nog wel meer Affairs. 'Love Affair(s)' is een ode aan de ingewikkeldheid van de liefde. 'Love Actually' zoals alleen de Fransen dat kunnen: mooie mensen, filosofische bespiegelingen en natuurlijk overspel...

zaterdag 7 november
13:30 - 15:32 CAMERA ONLINE
Meer info Meer info

LIFF MERCHANDISE!


Bestel hierBestel hier

Film nabespreken doe je in:


De DIGITALE LOBBY!De DIGITALE LOBBY!

Bekijk de winnaar!


PublieksprijsPublieksprijs

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven