bioscoop

dinsdag 3 november

12:15 - 14:15 Kijkhuis 2

Nikola (Goran Bogdan) moet zijn kinderen aan jeugdzorg afstaan nadat zijn vrouw uit armoede en honger een wanhoopsdaad pleegt. Zijn situatie lijkt hopeloos, maar als Nikola ontdekt dat de lokale regering corrupt is, besluit hij om te voet door Servië te reizen en zijn zaak direct voor te leggen aan het nationale ministerie in Belgrado. Met kleine kans van slagen, gedreven door wanhoop en liefde, weigert deze vader om gerechtigheid en zijn kinderen op te geven in dit waargebeurde verhaal.
Bioscoop ticket
10,5
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Golubovic SRDAN

Cast
Goran BOGDAN, Boris ISAKOVIĆ, Nada ŠARGIN, Milica JANEVSKI, Milica JANEVSKI, Muharem HAMZIĆ, Ajla ŠANTIĆ, Vahlid DŽANKOVIĆ, Milan MARIĆ, Jovo MAKSIĆ, Nikola RAKOČEVIĆ

Gesproken taal
Servisch

Ondertiteling
Engels

Programma onderdeel
Panorama

Duur
120 minuten

Deze film draait ook op

Andere mensen die naar Otac (Father) gaan, gaan ook naar:
Los Lobos - ONLINE
Los Lobos - ONLINE

Als de moeder van de achtjarige Max en zijn broertje Leo aan het werk is, verandert hun éénkamerflatje vanzelf in een geheimzinnige plek waar hun grootste fantasieën en avonturen tot leven komen. Quarantaine op z’n mooist in deze mix van sprookje en docudrama.

vrijdag 30 oktober
16:30 - 18:05 LUXOR ONLINE
Meer info Meer info
I Care A Lot
I Care A Lot

Marla Grayson en haar partner Fran doen zich samen voor als wettelijke voogden en lichten op deze manier oudere klanten op. Hun volgende doelwit heeft echter zelf iets te verbergen, waardoor niet alles volgens plan verloopt. Heerlijk donkere komische thriller.

zaterdag 31 oktober
19:00 - 20:58 Trianon 1
Meer info Meer info
My Salinger Year
My Salinger Year

1995. Om haar literaire dromen te verwezenlijken, verhuist Joanna (Margaret Qualley) naar New York en solliciteert ze bij een literair agente (Sigourney Weaver). Tot haar werkzaamheden behoort het beantwoorden van de fanmail van de even legendarische als publiciteitsschuwe auteur J.D. Salinger.

maandag 2 november
10:30 - 12:11 Trianon 1
Meer info Meer info

LIFF MERCHANDISE!


Bestel hierBestel hier

Film nabespreken doe je in:


De DIGITALE LOBBY!De DIGITALE LOBBY!

Bekijk de winnaar!


PublieksprijsPublieksprijs

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven