bioscoop

dinsdag 3 november

12:15 - 14:15 Kijkhuis 2

Nikola (Goran Bogdan) moet zijn kinderen aan jeugdzorg afstaan nadat zijn vrouw uit armoede en honger een wanhoopsdaad pleegt. Zijn situatie lijkt hopeloos, maar als Nikola ontdekt dat de lokale regering corrupt is, besluit hij om te voet door Servië te reizen en zijn zaak direct voor te leggen aan het nationale ministerie in Belgrado. Met kleine kans van slagen, gedreven door wanhoop en liefde, weigert deze vader om gerechtigheid en zijn kinderen op te geven in dit waargebeurde verhaal.
Bioscoop ticket
10,5
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Golubovic SRDAN

Cast
Goran BOGDAN, Boris ISAKOVIĆ, Nada ŠARGIN, Milica JANEVSKI, Milica JANEVSKI, Muharem HAMZIĆ, Ajla ŠANTIĆ, Vahlid DŽANKOVIĆ, Milan MARIĆ, Jovo MAKSIĆ, Nikola RAKOČEVIĆ

Gesproken taal
Servisch

Ondertiteling
Engels

Programma onderdeel
Panorama

Duur
120 minuten

Deze film draait ook op

Andere mensen die naar Otac (Father) gaan, gaan ook naar:
Police
Police

Drie politieagenten krijgen de taak om een illegale immigrant naar het vliegveld te escorteren, waar hij op een vliegtuig terug naar zijn thuisland zal worden gezet. Maar als ze de waarheid over hem ontdekken, moeten ze een moeilijke keuze maken.

dinsdag 3 november
21:30 - 23:08 LIDO 1
Meer info Meer info
The Macaluso Sisters
The Macaluso Sisters

The Macaluso Sisters volgt vijf Italiaanse zussen in drie verschillende fases van hun leven. Hun fijne jeugd wordt verstoord als één van hen plotseling overlijdt. De relatie tussen de zussen bouwt voort op dit voorval terwijl ze proberen te leven met dit trauma.

donderdag 5 november
12:45 - 14:19 Kijkhuis 2
Meer info Meer info
Love Affair(s) - ONLINE
Love Affair(s) - ONLINE

Schaamteloos Frans, heerlijk romantisch, met veel Love en misschien nog wel meer Affairs. 'Love Affair(s)' is een ode aan de ingewikkeldheid van de liefde. 'Love Actually' zoals alleen de Fransen dat kunnen: mooie mensen, filosofische bespiegelingen en natuurlijk overspel...

zaterdag 7 november
13:30 - 15:32 CAMERA ONLINE
Meer info Meer info

LIFF MERCHANDISE!


Bestel hierBestel hier

Film nabespreken doe je in:


De DIGITALE LOBBY!De DIGITALE LOBBY!

Bekijk de winnaar!


PublieksprijsPublieksprijs

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven