bioscoop

maandag 2 november

11:45 - 13:45 Kijkhuis 2

Nikola (Goran Bogdan) moet zijn kinderen aan jeugdzorg afstaan nadat zijn vrouw uit armoede en honger een wanhoopsdaad pleegt. Zijn situatie lijkt hopeloos, maar als Nikola ontdekt dat de lokale regering corrupt is, besluit hij om te voet door Servië te reizen en zijn zaak direct voor te leggen aan het nationale ministerie in Belgrado. Met kleine kans van slagen, gedreven door wanhoop en liefde, weigert deze vader om gerechtigheid en zijn kinderen op te geven in dit waargebeurde verhaal.
Bioscoop ticket
10,5
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Golubovic SRDAN

Cast
Goran BOGDAN, Boris ISAKOVIĆ, Nada ŠARGIN, Milica JANEVSKI, Milica JANEVSKI, Muharem HAMZIĆ, Ajla ŠANTIĆ, Vahlid DŽANKOVIĆ, Milan MARIĆ, Jovo MAKSIĆ, Nikola RAKOČEVIĆ

Gesproken taal
Servisch

Ondertiteling
Engels

Programma onderdeel
Panorama

Duur
120 minuten

Deze film draait ook op

Andere mensen die naar Otac (Father) gaan, gaan ook naar:
A L'abordage!
A L'abordage!

Een warme zomeravond in Parijs. Félix ontmoet Alma bij toeval en de twee beleven een magische nacht. Als Alma de volgende dag naar Zuid-Frankrijk moet vertrekken, besluit Felix haar in een opwelling achterna te reizen. Een heerlijk romantische film waarin niets loopt zoals gepland.

vrijdag 6 november
12:00 - 13:35 Kijkhuis 1
Meer info Meer info
The Singing Club
The Singing Club

Een groep vrouwen begint een zangkoor om elkaar te vermaken en af te leiden van het feit dat hun mannen aan het vechten zijn in Afghanistan. Al snel worden ze opgemerkt door de media.

zaterdag 7 november
15:45 - 17:38 LIDO 1
Meer info Meer info
Los Lobos - ONLINE
Los Lobos - ONLINE

Als de moeder van de achtjarige Max en zijn broertje Leo aan het werk is, verandert hun éénkamerflatje vanzelf in een geheimzinnige plek waar hun grootste fantasieën en avonturen tot leven komen. Quarantaine op z’n mooist in deze mix van sprookje en docudrama.

dinsdag 3 november
19:00 - 20:35 LUXOR ONLINE
Meer info Meer info

LIFF MERCHANDISE!


Bestel hierBestel hier

Film nabespreken doe je in:


De DIGITALE LOBBY!De DIGITALE LOBBY!

Bekijk de winnaar!


PublieksprijsPublieksprijs

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven