bioscoop
BIJNA UITVERKOCHT

zaterdag 31 oktober

16:30 - 18:30 Kijkhuis 1

Nikola (Goran Bogdan) moet zijn kinderen aan jeugdzorg afstaan nadat zijn vrouw uit armoede en honger een wanhoopsdaad pleegt. Zijn situatie lijkt hopeloos, maar als Nikola ontdekt dat de lokale regering corrupt is, besluit hij om te voet door Servië te reizen en zijn zaak direct voor te leggen aan het nationale ministerie in Belgrado. Met kleine kans van slagen, gedreven door wanhoop en liefde, weigert deze vader om gerechtigheid en zijn kinderen op te geven in dit waargebeurde verhaal.
Bioscoop ticket
10,5
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Golubovic SRDAN

Cast
Goran BOGDAN, Boris ISAKOVIĆ, Nada ŠARGIN, Milica JANEVSKI, Milica JANEVSKI, Muharem HAMZIĆ, Ajla ŠANTIĆ, Vahlid DŽANKOVIĆ, Milan MARIĆ, Jovo MAKSIĆ, Nikola RAKOČEVIĆ

Gesproken taal
Servisch

Ondertiteling
Engels

Programma onderdeel
Panorama

Duur
120 minuten

Deze film draait ook op

Andere mensen die naar Otac (Father) gaan, gaan ook naar:
A L'abordage!
A L'abordage!

Een warme zomeravond in Parijs. Félix ontmoet Alma bij toeval en de twee beleven een magische nacht. Als Alma de volgende dag naar Zuid-Frankrijk moet vertrekken, besluit Felix haar in een opwelling achterna te reizen. Een heerlijk romantische film waarin niets loopt zoals gepland.

vrijdag 30 oktober
16:45 - 18:20 Trianon 1
Meer info Meer info
Dating Amber - ONLINE
Dating Amber - ONLINE

Na 'Sing Street' is er met 'Dating Amber' weer een heerlijke coming-of-age film uit Ierland op het LIFF! Tieners Eddie en Amber doen alsof ze een relatie hebben om de roddels over hun geaardheid een halt toe te roepen. Hun dekmantel blijkt echter niet waterdicht.

zondag 1 november
13:30 - 15:02 REX ONLINE
Meer info Meer info
Police
Police

Drie politieagenten krijgen de taak om een illegale immigrant naar het vliegveld te escorteren, waar hij op een vliegtuig terug naar zijn thuisland zal worden gezet. Maar als ze de waarheid over hem ontdekken, moeten ze een moeilijke keuze maken.

zaterdag 31 oktober
16:15 - 17:53 LIDO 1
Meer info Meer info

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven