donderdag 7 november

11:45 - 13:25 Trianon 2

De 20-jarige Vietnamese Song is naar Europa gekomen, in de hoop op een betere toekomst. Song raakt echter verstrikt in de wereld van marihuana. Wanneer een conservatieve gepensioneerde man Song ontdekt op de rand van het dak van zijn appartement, besluit hij hem in huis te nemen. De twee nogal verschillende individuen vinden het moeilijk met elkaar om te gaan, maar merken dat ze elkaar ook nodig hebben. Een universeel verhaal over het simpele feit dat we allemaal iemand nodig hebben.
 
Normaal ticket
€ 10,5
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Jiří MÁDL

Gesproken taal
Tsjechisch

Ondertiteling
Engels

Programma onderdeel
Panorama

Duur
100 minuten

Deze film draait ook op

Andere mensen die naar On the Roof gaan, gaan ook naar:
Three Summers
Three Summers

De vrolijke en energieke Madá past al jaren op het vakantiehuis van een schatrijke familie uit Rio de Janeiro. Wanneer haar werkgever verstrikt raakt in een fraudezaak probeert Madá het huis en haar leven op de rails te houden in dit fijne komische drama. Regisseur Sandra Kogut zal op het festival aanwezig zijn om de film te presenteren.

vrijdag 8 november
19:30 - 21:04 Trianon 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets
O Beautiful Night
O Beautiful Night

Een jonge muzikant ontmoet de Dood, die hem meeneemt op nog één wilde avond in O Beautiful Night, een prachtig visueel sprookje van illustrator en regisseur Xavier Bohm, vol duistere humor en bijzondere personages.  

zaterdag 2 november
19:15 - 20:44 Trianon 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Harajuku
Harajuku

Vilde is gefascineerd door Harajuku, de beroemde bruisende wijk in Tokyo, en wanneer haar wereld onverwachts compleet op zijn kop komt te staan, wil ze maar één ding: daarheen vluchten. Een Noorse film zoals je nog niet eerder hebt gezien, donker maar met een kleurrijk randje.

donderdag 7 november
17:00 - 18:22 Trianon 3
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven