vrijdag 8 november

17:30 - 18:59 Trianon 2

De apparaten zijn misschien wat verouderd (alhoewel, tegenwoordig weet je het niet, misschien worden ze wel weer ironisch gebruikt), maar aangezien de tijd op kantoor verder wat langzamer gaat dan in de echte wereld zijn zowel de personages als de humor nog altijd heerlijk herkenbaar en helemaal up-to-date in deze pre-Michael Scott kantoorklassieker met Mike Judge, Ron Livingston en Jennifer Aniston.
Normaal ticket
€ 10,5
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Mike JUDGE

Gesproken taal
Engels

Programma onderdeel
1999

Duur
89 minuten

Andere mensen die naar Office Space gaan, gaan ook naar:
Volkskrant Presents: A Moment of Science, Please!
Volkskrant Presents: A Moment of Science, Please!

Ontroerende oermensen, kosmische catastrofes en toverachtige technologieën: wetenschap en technologie zit vol rare, lachwekkende en inspirerende beelden. Volkskrant-wetenschapsredacteuren Maarten Keulemans en George van Hal leiden je een avond lang rond door de meest opmerkelijke voorbeelden.  

donderdag 7 november
21:15 - 23:15 Kijkhuis 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Sometimes Always Never
Sometimes Always Never

Met een visuele stijl en droogkomische humor die doen denken aan Wes Anderson, en een fantastische rol van Bill Nighy als melancholische Scrabble-fanaat op zoek naar zijn vermiste zoon, is Sometimes, Always, Never een winnende combinatie. 3x woordwaarde!  

zaterdag 9 november
16:45 - 18:16 Kijkhuis 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Hors normes
Hors normes

Na Intouchables en C’est la vie! zijn Eric Toledano en Olivier Nakache weer terug op het LIFF! Dit keer vertellen ze het waargebeurde verhaal van Bruno en Malik (Vincent Cassel en Reda Kateb), wiens leven al meer dan 20 jaar draait om hun twee non-profit organisaties voor autistische kinderen en tieners waar professionele instanties geen raad mee weten. Deze prachtige film laat goed zien wat voor moois er kan ontstaan als mensen elkaar helpen en vertrouwen.

vrijdag 1 november
14:30 - 16:24 Trianon 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven