donderdag 7 november

19:15 - 20:47 Trianon 2

Sonya leeft als een geest. Ze heeft een eenzame routine in haar slecht lopende uitvaartcentrum, tot er op een dag een lijk voor de deur ligt dat maar niet opgehaald wordt, en waar ze een wel heel bijzondere band mee ontwikkelt. Traag maar hypnotiserend. Luguber maar droogkomisch. Ode to Nothing is een bijzondere film over eenzaamheid en het verlangen naar gezelschap, die doet denken aan A Ghost Story van David Lowery (twee jaar geleden te zien op het LIFF). Deze prachtig gemaakte Filipijnse film was de grote winnaar van de lokale QCinema awards.
Normaal ticket
€ 10,5
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Dwein BALTAZAR

Gesproken taal
Filipijns

Ondertiteling
Engels

Programma onderdeel
Panorama

Duur
92 minuten

Deze film draait ook op

Andere mensen die naar Ode to Nothing gaan, gaan ook naar:
The Kill Team
The Kill Team

Wanneer jonge Amerikaanse soldaat Andrew getuige is van de moord op onschuldige Afghaanse burgers door zijn medesoldaten, weet hij dat hij dit zou moeten melden. Maar is hij zelf wel veilig? Dan Krauss bewerkte zijn gelijknamige documentaire uit 2013 tot een meeslepende en confronterende oorlogsfilm.  

zondag 3 november
13:30 - 15:07 Trianon 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Hors normes
Hors normes

Na Intouchables en C’est la vie! zijn Eric Toledano en Olivier Nakache weer terug op het LIFF! Dit keer vertellen ze het waargebeurde verhaal van Bruno en Malik (Vincent Cassel en Reda Kateb), wiens leven al meer dan 20 jaar draait om hun twee non-profit organisaties voor autistische kinderen en tieners waar professionele instanties geen raad mee weten. Deze prachtige film laat goed zien wat voor moois er kan ontstaan als mensen elkaar helpen en vertrouwen.

woensdag 6 november
16:30 - 18:24 Trianon 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Echo
Echo

IJsland bereidt zich voor op de kerstdagen. Ergens brandt een achtergelaten boerderij. Een kinderkoor zingt kerstliedjes. Een meisje en haar moeder proberen een nieuwe VR-headset. Door middel van 56 onafhankelijke scènes schetst Echo een prachtig portret van de hedendaagse IJslandse samenleving.

zaterdag 2 november
13:15 - 14:37 Trianon 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven