woensdag 6 november

12:15 - 13:47 Trianon 2

Sonya leeft als een geest. Ze heeft een eenzame routine in haar slecht lopende uitvaartcentrum, tot er op een dag een lijk voor de deur ligt dat maar niet opgehaald wordt, en waar ze een wel heel bijzondere band mee ontwikkelt. Traag maar hypnotiserend. Luguber maar droogkomisch. Ode to Nothing is een bijzondere film over eenzaamheid en het verlangen naar gezelschap, die doet denken aan A Ghost Story van David Lowery (twee jaar geleden te zien op het LIFF). Deze prachtig gemaakte Filipijnse film was de grote winnaar van de lokale QCinema awards.
Normaal ticket
€ 10,5
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Dwein BALTAZAR

Gesproken taal
Filipijns

Ondertiteling
Engels

Programma onderdeel
Panorama

Duur
92 minuten

Deze film draait ook op

Andere mensen die naar Ode to Nothing gaan, gaan ook naar:
Monstri
Monstri

In drie hoofdstukken vertelt Monstri het verhaal van een getrouwd stel door hen 24 uur lang te volgen. Dit gelaagde drama is zowel een persoonlijk verhaal over een gecompliceerde relatie, als een kritische blik op de maatschappelijke verwachtingen in de hedendaagse Roemeense samenleving.  

maandag 4 november
11:30 - 13:26 Trianon 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Judy
Judy

Het meeslepende verhaal van Judy Garland, die veel meer was dan alleen dat meisje uit The Wizard of Oz, vertolkt door Renée Zellweger, die op haar beurt andermaal laat zien dat ze veel meer is dan alleen Bridget Jones.  

dinsdag 5 november
21:30 - 23:28 Kijkhuis 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Knives Out
Knives Out

Een 85-jarige misdaadschrijver wordt na zijn verjaardagsfeestje dood aangetroffen: is het moord of zelfmoord? Twee agenten en een ongewone privédetective (een fantastische Daniel Craig) onderzoeken de zaak in deze hyperintelligente mix van mysterie en humor, waar niks is wat het lijkt en iedereen iets te verbergen heeft…

zondag 10 november
21:30 - 23:40 Trianon 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven