woensdag 6 november

12:15 - 13:47 Trianon 2

Sonya leeft als een geest. Ze heeft een eenzame routine in haar slecht lopende uitvaartcentrum, tot er op een dag een lijk voor de deur ligt dat maar niet opgehaald wordt, en waar ze een wel heel bijzondere band mee ontwikkelt. Traag maar hypnotiserend. Luguber maar droogkomisch. Ode to Nothing is een bijzondere film over eenzaamheid en het verlangen naar gezelschap, die doet denken aan A Ghost Story van David Lowery (twee jaar geleden te zien op het LIFF). Deze prachtig gemaakte Filipijnse film was de grote winnaar van de lokale QCinema awards.
Normaal ticket
€ 10,5
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Dwein BALTAZAR

Gesproken taal
Filipijns

Ondertiteling
Engels

Programma onderdeel
Panorama

Duur
92 minuten

Deze film draait ook op

Andere mensen die naar Ode to Nothing gaan, gaan ook naar:
Parasite - ENG subtitles
Parasite - ENG subtitles

Meesterregisseur Bong Joon-Ho (Snowpiercer, Okja) vertelt met zijn unieke mix van gitzwarte komedie, thriller en drama dit keer het verhaal van een arm gezin dat werkelijk alles doet om hogerop te komen. Een film vol unieke gebeurtenissen en personages, die terecht de Gouden Palm won in Cannes.  

zaterdag 2 november
21:30 - 23:42 Trianon 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Bellbird
Bellbird

Deze rustige maar krachtige debuutfilm neemt je mee naar een klein plattelandsdorpje in Nieuw-Zeeland, waar een vader en zoon hun leven opnieuw vorm proberen te geven na een tragische dood in de familie.

zondag 10 november
11:45 - 13:20 Trianon 3
Meer info & ticketsMeer info & tickets
The Kill Team
The Kill Team

Wanneer jonge Amerikaanse soldaat Andrew getuige is van de moord op onschuldige Afghaanse burgers door zijn medesoldaten, weet hij dat hij dit zou moeten melden. Maar is hij zelf wel veilig? Dan Krauss bewerkte zijn gelijknamige documentaire uit 2013 tot een meeslepende en confronterende oorlogsfilm.  

zaterdag 9 november
13:30 - 15:07 Trianon 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven