woensdag 6 november

12:15 - 13:47 Trianon 2

Sonya leeft als een geest. Ze heeft een eenzame routine in haar slecht lopende uitvaartcentrum, tot er op een dag een lijk voor de deur ligt dat maar niet opgehaald wordt, en waar ze een wel heel bijzondere band mee ontwikkelt. Traag maar hypnotiserend. Luguber maar droogkomisch. Ode to Nothing is een bijzondere film over eenzaamheid en het verlangen naar gezelschap, die doet denken aan A Ghost Story van David Lowery (twee jaar geleden te zien op het LIFF). Deze prachtig gemaakte Filipijnse film was de grote winnaar van de lokale QCinema awards.
Normaal ticket
€ 10,5
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Dwein BALTAZAR

Gesproken taal
Filipijns

Ondertiteling
Engels

Programma onderdeel
Panorama

Duur
92 minuten

Deze film draait ook op

Andere mensen die naar Ode to Nothing gaan, gaan ook naar:
Luce
Luce

Sinds zijn adoptie uit Eritrea lijkt Luce zich ontwikkeld te hebben tot de perfecte student. Dan doet zijn lerares (Octavia Spencer) een alarmerende ontdekking over Luce en worden Amy en Peter (Naomi Watts en Tim Roth) geconfronteerd met het duistere verleden van hun zoon.

vrijdag 1 november
14:45 - 16:34 Kijkhuis 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets
The Mustang
The Mustang

Een veroordeelde man met een gewelddadig verleden krijgt de kans om deel te nemen aan een nieuw rehabilitatieprogramma, waarin gevangenen helpen om wilde paarden te temmen. Matthias Schoenaerts is ijzersterk in dit indrukwekkende debuut.  

zondag 3 november
21:30 - 23:06 Kijkhuis 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Echo
Echo

IJsland bereidt zich voor op de kerstdagen. Ergens brandt een achtergelaten boerderij. Een kinderkoor zingt kerstliedjes. Een meisje en haar moeder proberen een nieuwe VR-headset. Door middel van 56 onafhankelijke scènes schetst Echo een prachtig portret van de hedendaagse IJslandse samenleving.

woensdag 6 november
19:15 - 20:37 Trianon 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven