No Hard Feelings

bioscoop
BIJNA UITVERKOCHT

dinsdag 3 november

21:30 - 23:02 Kijkhuis 1

Parvis, de zoon van verbannen Iraniërs, vult zijn dagen Grindr-dates en feestjes. Nadat hij is betrapt op winkeldiefstal, wordt hij veroordeeld tot een taakstraf als tolk in een asielzoekerscentrum. Daar ontmoet hij broer en zus Amon en Banafshe die Iran zijn ontvlucht. Als de aantrekkingskracht tussen Parvis en Amon groeit, lopen de spanningen in het asielzoekerscentrum op en dreigt uitzetting. In een poging een gezamenlijke toekomst op te bouwen komt al snel het besef dat ze in Duitsland niet gelijk zijn.

Een gevoelige film over eerste liefde, het herontdekken van je verleden en het leven als migrant in Europa. Deze mooie en sympathieke debuutfilm, die onder meer in de prijzen viel op het filmfestival van Berlijn, presenteren we op het LIFF samen met onze vrienden van het International Queer & Migrant Festival.
 
Bioscoop ticket
10,5
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Faraz SHARIAT

Cast
Benjamin RADJAIPOUR, Banafshe HOURMAZDI, Eidin JALALI

Gesproken taal
Duits, Farsi, Arabisch

Ondertiteling
Engels

Programma onderdeel
Specials

Duur
92 minuten

Andere mensen die naar No Hard Feelings gaan, gaan ook naar:
Total Recall
Total Recall

Arnold Schwarzenegger, Paul Verhoeven, wat wil je nog meer? Deze klassieker is na 30 jaar speciaal terug op het witte doek, dat wil je niet missen!

woensdag 4 november
20:45 - 22:38 Kijkhuis 2
Meer info Meer info
Tanna
Tanna

Prachtig gefilmd Shakespeariaans drama, gebaseerd op ware gebeurtenissen binnen één van de laatste traditionele stammen op het eiland Tanna. Twee jonge stamleden zijn verliefd, maar hun geluk wordt in de weg gestaan door oude tradities. Kiezen de geliefden voor hun noodlottige liefde of voor de door hun stam opgelegde plichten?

zaterdag 7 november
12:00 - 13:40 Volkenkunde
Meer info Meer info
Idiot Prayer - Nick Cave Alone at Alexandra
Idiot Prayer - Nick Cave Alone at Alexandra

Nick Cave alleen op een podium: daar kun je in principe 48 uur mee vullen. Helaas zijn het er maar twee. Geweldig geluid, geweldige visuals, geweldige muziek, en met cinematograaf Robbie Ryan ('American Honey', 'The Favourite') op weg naar zijn volgende Oscarnominatie.

donderdag 5 november
18:30 - 20:28 Trianon 1
Meer info Meer info

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven