bioscoop

zaterdag 31 oktober

16:30 - 17:50 Trianon 2

'Marygoround' vertelt het verhaal van Mary, een eenzame vrouw die een nogal kuis, eenvoudig leven leidt. Ze worstelt met haar menopauze en krijgt van de arts een kuur voorgeschreven waardoor ze dingen ineens anders gaat beleven. Diezelfde avond komt bovendien plots haar levenslustige nichtje Helena langs en crasht op Mary's bank. Deze twee gebeurtenissen luiden een metamorfose in voor Mary, in deze donkere komedie over het belang om jezelf te vinden - ongeacht je leeftijd. De prachtig vormgegeven sets, droge personages en heerlijk uitgesproken gezichten doen denken aan een bijzondere kruising tussen Roy en Wes Anders(s)on.
Bioscoop ticket
10,5
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Daria WOSZEK

Cast
Grażyna MISOROWSKA, Helena SUJECKA, Sylwester PIECHURA, Janusz CHABIOR

Gesproken taal
Pools

Ondertiteling
Engels

Programma onderdeel
Bonkers!

Duur
80 minuten

Deze film draait ook op

Andere mensen die naar Marygoround gaan, gaan ook naar:
The Wolf of Snow Hollow
The Wolf of Snow Hollow

Een klein dorpje in de bergen wordt opgeschrikt wanneer na elke volle maan lichamen worden gevonden. Worstelend met slaaptekort, het opvoeden van een tienerdochter en de zorg voor zijn zieke vader, moet agent Marshall zichzelf ervan blijven overtuigen dat weerwolven niet bestaan.   

zondag 8 november
14:00 - 15:23 Trianon 2
Meer info Meer info
Get The Hell Out
Get The Hell Out

Een zombie-horrorkomedie tegen de achtergrond van de Taiwanese corrupte politiek: meer BONKERS! dan dit vind je het niet! Nadat de president plotseling in een zombie transformeert, verandert het parlement in een regelrecht bloedbad, waar protagonisten Hsiung en Wang moeten vechten om in leven te blijven.

zaterdag 31 oktober
20:45 - 22:25 Trianon 2
Meer info Meer info
Save Yourselves!
Save Yourselves!

Een jong stel uit Brooklyn (Sunita Mani, John Reynolds) vertrekt naar een huisje in het noorden om hun telefoons uit te zetten en opnieuw met elkaar te verbinden. Niet op de hoogte van wat er om hen heen gebeurt, zijn ze op zichzelf aangewezen als de planeet aangevallen wordt.

zaterdag 7 november
19:00 - 20:33 Trianon 1
Meer info Meer info

LIFF MERCHANDISE!


Bestel hierBestel hier

Film nabespreken doe je in:


De DIGITALE LOBBY!De DIGITALE LOBBY!

Bekijk de winnaar!


PublieksprijsPublieksprijs

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven