bioscoop
BIJNA UITVERKOCHT

vrijdag 30 oktober

14:30 - 15:50 Trianon 2

'Marygoround' vertelt het verhaal van Mary, een eenzame vrouw die een nogal kuis, eenvoudig leven leidt. Ze worstelt met haar menopauze en krijgt van de arts een kuur voorgeschreven waardoor ze dingen ineens anders gaat beleven. Diezelfde avond komt bovendien plots haar levenslustige nichtje Helena langs en crasht op Mary's bank. Deze twee gebeurtenissen luiden een metamorfose in voor Mary, in deze donkere komedie over het belang om jezelf te vinden - ongeacht je leeftijd. De prachtig vormgegeven sets, droge personages en heerlijk uitgesproken gezichten doen denken aan een bijzondere kruising tussen Roy en Wes Anders(s)on.
Bioscoop ticket
10,5
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Daria WOSZEK

Cast
Grażyna MISOROWSKA, Helena SUJECKA, Sylwester PIECHURA, Janusz CHABIOR

Gesproken taal
Pools

Ondertiteling
Engels

Programma onderdeel
Bonkers!

Duur
80 minuten

Deze film draait ook op

Andere mensen die naar Marygoround gaan, gaan ook naar:
Survival Skills - ONLINE
Survival Skills - ONLINE

Laat je verwelkomen door Jim, een beginnend politieagent, in deze VHS politie-trainingsvideo uit 1988, waarin Jims stappen worden gedicteerd door een alwetende Verteller. Terwijl Jim je wegwijs maakt in het leven van een beginnende politieagent, lijken de zaken steeds meer uit de hand te lopen. Maar het is maar een video… toch?

zaterdag 7 november
19:00 - 20:28 REX ONLINE
Meer info Meer info
Save Yourselves!
Save Yourselves!

Een jong stel uit Brooklyn (Sunita Mani, John Reynolds) vertrekt naar een huisje in het noorden om hun telefoons uit te zetten en opnieuw met elkaar te verbinden. Niet op de hoogte van wat er om hen heen gebeurt, zijn ze op zichzelf aangewezen als de planeet aangevallen wordt.

zaterdag 7 november
19:00 - 20:33 Trianon 1
Meer info Meer info
Effacer l'historique
Effacer l'historique

Cyberpesten, serieverslaving, telemarketing, chantage vanwege een sekstape… De buren Marie, Bertrand en Christine hebben schoon genoeg van moderne technologie. Ze besluiten de strijd aan te gaan met de tech-giganten. Onbegonnen werk, lijkt het, maar samen staan ze sterk.

zondag 1 november
21:45 - 23:35 Trianon 1
Meer info Meer info

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven