bioscoop
BIJNA UITVERKOCHT

vrijdag 30 oktober

14:30 - 15:50 Trianon 2

'Marygoround' vertelt het verhaal van Mary, een eenzame vrouw die een nogal kuis, eenvoudig leven leidt. Ze worstelt met haar menopauze en krijgt van de arts een kuur voorgeschreven waardoor ze dingen ineens anders gaat beleven. Diezelfde avond komt bovendien plots haar levenslustige nichtje Helena langs en crasht op Mary's bank. Deze twee gebeurtenissen luiden een metamorfose in voor Mary, in deze donkere komedie over het belang om jezelf te vinden - ongeacht je leeftijd. De prachtig vormgegeven sets, droge personages en heerlijk uitgesproken gezichten doen denken aan een bijzondere kruising tussen Roy en Wes Anders(s)on.
Bioscoop ticket
10,5
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Daria WOSZEK

Cast
Grażyna MISOROWSKA, Helena SUJECKA, Sylwester PIECHURA, Janusz CHABIOR

Gesproken taal
Pools

Ondertiteling
Engels

Programma onderdeel
Bonkers!

Duur
80 minuten

Deze film draait ook op

Andere mensen die naar Marygoround gaan, gaan ook naar:
The Wolf of Snow Hollow
The Wolf of Snow Hollow

Een klein dorpje in de bergen wordt opgeschrikt wanneer na elke volle maan lichamen worden gevonden. Worstelend met slaaptekort, het opvoeden van een tienerdochter en de zorg voor zijn zieke vader, moet agent Marshall zichzelf ervan blijven overtuigen dat weerwolven niet bestaan.   

donderdag 5 november
15:45 - 17:08 Trianon 2
Meer info Meer info
Save Yourselves!
Save Yourselves!

Een jong stel uit Brooklyn (Sunita Mani, John Reynolds) vertrekt naar een huisje in het noorden om hun telefoons uit te zetten en opnieuw met elkaar te verbinden. Niet op de hoogte van wat er om hen heen gebeurt, zijn ze op zichzelf aangewezen als de planeet aangevallen wordt.

zaterdag 31 oktober
13:00 - 14:33 Trianon 3
Meer info Meer info
Rent-a-Pal
Rent-a-Pal

Amerika, jaren 90. Als David zich aanmeldt voor een datingservice via videobanden, ontdekt hij een vreemde videoband genaamd ‘Rent-A-Pal’. Hierop staat Andy (Wil Wheaton), die oprechte vriendschap lijkt te bieden - maar Andy vraagt veel van David, misschien wel meer dan hij zonder problemen kan bieden...

vrijdag 30 oktober
18:45 - 20:33 Trianon 3
Meer info Meer info

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven