dinsdag 5 november

16:00 - 18:09 Trianon 3

Dit historische drama van Pietro Marcello is losjes gebaseerd op het gelijknamige boek van Jack London uit 1909. Martin Eden (Luca Marinelli) is een zeeman die zichzelf wil heruitvinden als schrijven en hoopt zo een plaats te veroveren onder de literaire elite. Dit gepassioneerde en tijdloze verhaal over klasse, romantiek en verloren idealen wist de Platform Prize te bemachtigen op het Toronto International Film Festival. Tevens won Marinelli de Coppa Volpi voor beste acteur in Venetië.
 
Normaal ticket
€ 10,5
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Pietro MARCELLO

Cast
Luca MARINELLI, Jessica CRESSY, Vincenzo NEMOLATO

Gesproken taal
Italiaans

Ondertiteling
Nederlands

Programma onderdeel
Panorama

Duur
129 minuten

Deze film draait ook op

Andere mensen die naar Martin Eden gaan, gaan ook naar:
Luce
Luce

Sinds zijn adoptie uit Eritrea lijkt Luce zich ontwikkeld te hebben tot de perfecte student. Dan doet zijn lerares (Octavia Spencer) een alarmerende ontdekking over Luce en worden Amy en Peter (Naomi Watts en Tim Roth) geconfronteerd met het duistere verleden van hun zoon.

maandag 4 november
11:45 - 13:34 Kijkhuis 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets
The Report
The Report

Senaatslid Daniel Jones (Adam Driver) krijgt de taak om het onderzoek te leiden naar de extreme verhoortechnieken die de CIA toepaste op terreurverdachten na 9/11. Maar de publicatie van zijn ‘Torture Report’ stuit op steeds meer politieke tegenwerking in deze spannende dossierthriller.   

zaterdag 2 november
11:15 - 13:13 Trianon 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Bonkers! Surprise Screening
Bonkers! Surprise Screening

Ontsnapt uit een klein Indiaas dorpje denderde deze film naar het filmfestival van Toronto, en is nu voor het eerst in Nederland beland. Maar is het nog te stoppen? Dit visuele spektakel is een lust voor het oog en een aanslag op de andere zintuigen. Met recht Bonkers, met recht een unieke ervaring. Durf je het aan?

zaterdag 9 november
21:45 - 23:16 Trianon 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven