2 - 11 nov 2018

zaterdag 3 november

23:59 - 01:59 Kijkhuis 2

Red Miller (Nicolas Cage) is een gebroken man sinds de liefde van zijn leven is vermoord. De daders: krankzinnige leden van de religieuze sekte Children of the New Dawn. Red zint op wraak en zet de achtervolging in.


 


Kun je geen genoeg krijgen van Nicolas Cage? Wij ook niet. In de Red Carpet Lounge hebben wij daarom een heel museum ingericht over de iconische acteur. Het museum is gedurende het gehele festival gratis te bezoeken.

Normaal ticket
€ 9
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Panos COSMATOS

Cast
Nicolas CAGE, Andrea RISEBOROUGH, Linus ROACHE

Gesproken taal
Engels

Ondertiteling
Geen ondertiteling

Festivalroute
Thrill-seeker

Programma onderdeel
Specials

Duur
120 minuten

Andere mensen die naar Mandy gaan, gaan ook naar:

Grey Trace krijgt na een ongeluk een chip in zijn nek geplaatst waardoor hij zijn lichaam weer kan bewegen. De chip, STEM genaamd, blijkt echter veel meer te kunnen dan alleen het opvolgen van Grey’s orders. Een spectaculaire en komische actiefilm.

vrijdag 9 november
21:30 - 23:10 Trianon 2
Meer info & tickets

Superdure boeken in een superslecht beveiligde bibliotheek, een krakkemikkige vluchtauto en verveelde (jonge)mannen in waardeloze vermommingen: American Animals heeft alle ingrediënten voor een klassieke kraakfilm. Maar wat is ‘verzonnen’ en wat is ‘waargebeurd’ als iedereen ineens zijn eigen versie van de gebeurtenissen vertelt?

donderdag 8 november
21:30 - 23:26 Trianon 1
Meer info & tickets

Een jonge balletdanseres ontdekt dat er iets aan de hand is op haar dansschool wat het daglicht niet kan verdragen, in deze hommage aan Dario Argento’s horrorklassieker uit 1977. Geregisseerd door Luca Guadagnino (Call Me By Your Name), met de allereerste soundtrack van Radiohead-frontman Thom Yorke.

zaterdag 10 november
11:30 - 14:02 Kijkhuis 1
Meer info & tickets