2 - 11 nov 2018

zaterdag 3 november

23:59 - 01:59 Kijkhuis 2

Red Miller (Nicolas Cage) is een gebroken man sinds de liefde van zijn leven is vermoord. De daders: krankzinnige leden van de religieuze sekte Children of the New Dawn. Red zint op wraak en zet de achtervolging in.


 


Kun je geen genoeg krijgen van Nicolas Cage? Wij ook niet. In de Red Carpet Lounge hebben wij daarom een heel museum ingericht over de iconische acteur. Het museum is gedurende het gehele festival gratis te bezoeken.

Normaal ticket
€ 9
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Panos COSMATOS

Cast
Nicolas CAGE, Andrea RISEBOROUGH, Linus ROACHE

Gesproken taal
Engels

Ondertiteling
Geen ondertiteling

Festivalroute
Thrill-seeker

Programma onderdeel
Specials

Duur
120 minuten

Andere mensen die naar Mandy gaan, gaan ook naar:

‘Enfant Terrible’ Lars Von Trier shockeert wederom met The House That Jack Built. Een duistere, komische en zeer bloederige inkijk in het leven en de psyche van een seriemoordenaar. Wees gewaarschuwd, niet voor tere zieltjes!

donderdag 8 november
11:30 - 14:05 Trianon 3
Meer info & tickets

Het is alweer 30(!) jaar geleden dat de inmiddels legendarische anime Akira in de bioscopen verscheen en een generatie sciencefiction-liefhebbers beïnvloedde, onder wie de Londense producer en rapper GAIKA. Hij bracht een hommage aan Akira door een complete remix van geluid én beeld te maken. Een volledig nieuwe en once in a lifetime ervaring!

dinsdag 6 november
20:00 - 22:00 Gebr. De Nobel
Meer info & tickets

Werken als smokkelaar, drugsdealer én FBI-informant en dat allemaal voor je zeventiende verjaardag. Het overkwam Richard Werche Jr, oftewel ‘White Boy Rick’. Een flitsend, aangrijpend en waargebeurd verhaal met niemand minder dan Matthew ‘alright, alright, alright’ McConaughey.

maandag 5 november
16:00 - 17:51 Trianon 1
Meer info & tickets