31 okt - 10 nov 2019

zaterdag 3 november

23:59 - 01:59 Kijkhuis 2

Red Miller (Nicolas Cage) is een gebroken man sinds de liefde van zijn leven is vermoord. De daders: krankzinnige leden van de religieuze sekte Children of the New Dawn. Red zint op wraak en zet de achtervolging in.


 


Kun je geen genoeg krijgen van Nicolas Cage? Wij ook niet. In de Red Carpet Lounge hebben wij daarom een heel museum ingericht over de iconische acteur. Het museum is gedurende het gehele festival gratis te bezoeken.

Normaal ticket
€ 9
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Panos COSMATOS

Cast
Nicolas CAGE, Andrea RISEBOROUGH, Linus ROACHE

Gesproken taal
Engels

Ondertiteling
Geen ondertiteling

Festivalroute
Thrill-seeker

Programma onderdeel
Specials

Duur
120 minuten

Andere mensen die naar Mandy gaan, gaan ook naar:

Superdure boeken in een superslecht beveiligde bibliotheek, een krakkemikkige vluchtauto en verveelde (jonge)mannen in waardeloze vermommingen: American Animals heeft alle ingrediënten voor een klassieke kraakfilm. Maar wat is ‘verzonnen’ en wat is ‘waargebeurd’ als iedereen ineens zijn eigen versie van de gebeurtenissen vertelt?

donderdag 8 november
21:30 - 23:26 Trianon 1
Meer info & tickets

Cultregisseur David Cronenberg maakte met eXistenZ (1999) een film die zijn tijd ver vooruit was. Zijn dystopische kijk op games en virtual reality is in de snel gedigitaliseerde wereld alleen maar relevanter, en nog steeds gewoon steengoed.

donderdag 8 november
16:30 - 18:07 Trianon 2
Meer info & tickets

Een zwarte telemarketeer ontdekt een magische sleutel tot zakelijk succes. Maar aangekomen in de bovenste regionen van de bedrijfshiërarchie ontdekt hij bizarre dingen. Een politieke komedie met een hoog WTF gehalte. Michel Gondry met een overdosis zou nog iets minder geks maken. Gelukkig.

vrijdag 9 november
19:15 - 21:00 Trianon 3
Meer info & tickets