2 - 11 nov 2018

zaterdag 3 november

23:59 - 01:59 Kijkhuis 2

Red Miller (Nicolas Cage) is een gebroken man sinds de liefde van zijn leven is vermoord. De daders: krankzinnige leden van de religieuze sekte Children of the New Dawn. Red zint op wraak en zet de achtervolging in.


 


Kun je geen genoeg krijgen van Nicolas Cage? Wij ook niet. In de Red Carpet Lounge hebben wij daarom een heel museum ingericht over de iconische acteur. Het museum is gedurende het gehele festival gratis te bezoeken.

Normaal ticket
€ 9
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Panos COSMATOS

Cast
Nicolas CAGE, Andrea RISEBOROUGH, Linus ROACHE

Gesproken taal
Engels

Ondertiteling
Geen ondertiteling

Festivalroute
Thrill-seeker

Programma onderdeel
Specials

Duur
120 minuten

Andere mensen die naar Mandy gaan, gaan ook naar:

Een Britse journaliste doet onderzoek naar de manier waarop IS vrouwen werft. Wanneer een extremistische recruiter op haar Facebookprofiel reageert, komt het proces wel heel dichtbij. Deze nagelbijter speelt zich volledig af op computerschermen, wat het geheel nog beklemmender maakt.

zondag 4 november
18:45 - 20:30 Kijkhuis 2
Meer info & tickets

Grey Trace krijgt na een ongeluk een chip in zijn nek geplaatst waardoor hij zijn lichaam weer kan bewegen. De chip, STEM genaamd, blijkt echter veel meer te kunnen dan alleen het opvolgen van Grey’s orders. Een spectaculaire en komische actiefilm.

woensdag 7 november
19:00 - 20:40 Trianon 2
Meer info & tickets

Darren Aronofsky’s psychologische thriller Pi laat zien hoe de superintelligente wiskundige Max met behulp van de wetenschap orde probeert te vinden in de chaos om zo zijn neurose in bedwang te houden. Te zien in het Science & Cinema-programma, waar wetenschap en film samenkomen.

maandag 5 november
16:30 - 17:54 Trianon 2
Meer info & tickets