Look Beyond: VR-Experience

zaterdag 9 november

13:00 - 21:00 Old School Café

Film kan een kijker kennis laten maken met een onbekende wereld. Het witte doek kan ons plekken laten zien waar we nooit zijn geweest, culturen die we nooit van dichtbij hebben gezien en gebruiken die ons onbekend zijn. Maar hoe kan deze introductie aan een passieve kijker leiden tot echt begrip? LIFF: Look Beyond kijkt naar manieren waarop film dat begrip bewerkstelligt. Van virtual reality tot filmtechnieken, van verhalenvertellers tot lezingen. Doe mee op zaterdag 9 november!De Look Beyond VR-Experience is gratis, kaartjes reserveren is niet nodig.

Programma onderdeel
Specials

Duur
20 minuten

Andere mensen die naar Look Beyond: VR-Experience gaan, gaan ook naar:
And Then We Danced
And Then We Danced

Een jonge danser probeert zijn gevoelens voor mannen te rijmen met de onderdrukkende en conservatieve Georgische maatschappij. Ontroerend verhaal over liefde, vooroordelen en  de vrijheden en restricties van de taal van dans, op indrukwekkende wijze in beeld gebracht door Levin Akin (Certain People).  

maandag 4 november
17:00 - 18:46 Kijkhuis 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets
The Peanut Butter Falcon
The Peanut Butter Falcon

Een jonge man met het syndroom van Down loopt weg uit het tehuis om professioneel worstelaar te worden. Onderweg ontmoet hij de voortvluchtige Tyler (Shia LaBeouf), die hem helpt zijn droom na te jagen. Deze heerlijke feel-good zal ongetwijfeld een van de hits van het festival worden.

zondag 10 november
18:30 - 20:07 Kijkhuis 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Amazing Grace
Amazing Grace

In 1972 nam Aretha Franklin Amazing Grace, het meest succesvolle gospelalbum allertijden, op in de New Temple Missionary Baptist Church in Los Angeles. Nooit eerder zijn de filmopnames van deze legendarische avonden vertoond aan het publiek. Tot nu.

zondag 10 november
14:15 - 15:44 Trianon 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven