LIFF Slotfeest: Clubnight

zaterdag 9 november

23:00 - 05:00 Wibar

Kaarten voor de film Beats zijn uitverkocht! Kaarten voor het slotfeest zijn nog wel te koop. Gloednieuw cultureel initiatief EYES WIDE SHUT brengt tijdens LIFF een hommage aan uitgaanscultuur, het nachtleven en de rave. Daarom sluiten we deze editie in stijl af: na de vertoning van Beats, een ode aan het ondergrondse nachtleven in de jaren 90’, kan je dansen tot in de kleine uurtjes in de gloednieuwe Wibar. De beste elektronische live-acts en ijzersterke dj-sets van binnen en buiten de stad vullen Leidens nieuwe creatieve broedplaats met rave-classics en experimentele elektronica. Samen vieren we de nacht.

Programma onderdeel
Specials

Duur
300 minuten

Andere mensen die naar LIFF Slotfeest: Clubnight gaan, gaan ook naar:
Sometimes Always Never
Sometimes Always Never

Met een visuele stijl en droogkomische humor die doen denken aan Wes Anderson, en een fantastische rol van Bill Nighy als melancholische Scrabble-fanaat op zoek naar zijn vermiste zoon, is Sometimes, Always, Never een winnende combinatie. 3x woordwaarde!  

zondag 10 november
19:00 - 20:31 Trianon 3
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Lucky Grandma
Lucky Grandma

De geweldige hoofdrolspeelster van deze film, een kettingrokende Chinese oma, gaat all in in het casino. Helaas heeft ze niet het geluk waar ze op hoopte, waardoor ze midden in een bendeoorlog terecht komt.

zaterdag 9 november
14:15 - 15:55 Kijkhuis 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets
LIFF Filmquiz
LIFF Filmquiz

Dit jaar presenteren quizmasters Nils, Max en Hans hun 40e(!) spectaculaire filmquiz! Dus dat wordt feest! Deelname is gratis, vijf personen per team. Deur 19:30, start 20:00 uur. Tickets zijn niet nodig, maar wees op tijd want er is ruimte voor 25 teams.

maandag 4 november
20:00 - 00:00 Scheltema
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven