LIFF Slotfeest: Clubnight

zaterdag 9 november

23:00 - 05:00 Wibar

Kaarten voor de film Beats zijn uitverkocht! Kaarten voor het slotfeest zijn nog wel te koop. Gloednieuw cultureel initiatief EYES WIDE SHUT brengt tijdens LIFF een hommage aan uitgaanscultuur, het nachtleven en de rave. Daarom sluiten we deze editie in stijl af: na de vertoning van Beats, een ode aan het ondergrondse nachtleven in de jaren 90’, kan je dansen tot in de kleine uurtjes in de gloednieuwe Wibar. De beste elektronische live-acts en ijzersterke dj-sets van binnen en buiten de stad vullen Leidens nieuwe creatieve broedplaats met rave-classics en experimentele elektronica. Samen vieren we de nacht.

Programma onderdeel
Specials

Duur
300 minuten

Andere mensen die naar LIFF Slotfeest: Clubnight gaan, gaan ook naar:
Vivarium
Vivarium

Gemma en Tom (Jesse Eisenberg en Imogen Poots) zijn verloofd en op zoek naar hun droomhuis, maar raken door een mysterieuze makelaar verstrikt in een labyrint-achtige nieuwbouwwijk vol identieke gebouwen. Een sinistere fabel, vol Hitchcockiaanse suspense.

vrijdag 8 november
21:15 - 22:52 Trianon 3
Meer info & ticketsMeer info & tickets
A Tale of Three Sisters
A Tale of Three Sisters

In een klein dorpje in het noorden van Turkije doet een vader er alles aan om zijn dochters een beter leven te geven. De drie zussen worden allemaal naar een andere rijke familie gestuurd, als pleegkind en als dienstmeid. En allemaal keren ze om andere redenen terug. Zijn ze thuis toch beter af?

vrijdag 8 november
11:45 - 13:33 Kijkhuis 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets
LUX: Cold Case: Hammarskjöld
LUX: Cold Case: Hammarskjöld

Was het neerstorten van het vliegtuig van VN-baas Dag Hammarskjöld in 1961 wel een ongeluk? In deze spraakmakende documentaire stuit regisseur Mads Brügger in Afrika op een onthutsend internationaal complot. Algauw komt Brügger iets op het spoor dat nog veel groter is dan de moord op een VN-secretaris.

woensdag 6 november
16:00 - 18:23 Kijkhuis 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven