LIFF Slotfeest: Clubnight

zaterdag 9 november

23:00 - 05:00 Wibar

Kaarten voor de film Beats zijn uitverkocht! Kaarten voor het slotfeest zijn nog wel te koop. Gloednieuw cultureel initiatief EYES WIDE SHUT brengt tijdens LIFF een hommage aan uitgaanscultuur, het nachtleven en de rave. Daarom sluiten we deze editie in stijl af: na de vertoning van Beats, een ode aan het ondergrondse nachtleven in de jaren 90’, kan je dansen tot in de kleine uurtjes in de gloednieuwe Wibar. De beste elektronische live-acts en ijzersterke dj-sets van binnen en buiten de stad vullen Leidens nieuwe creatieve broedplaats met rave-classics en experimentele elektronica. Samen vieren we de nacht.

Programma onderdeel
Specials

Duur
300 minuten

Andere mensen die naar LIFF Slotfeest: Clubnight gaan, gaan ook naar:
Portrait de la Jeune Fille en Feu
Portrait de la Jeune Fille en Feu

Jonge kunstenares Marianne krijgt de opdracht het huwelijksportret te schilderen van Héloïse, maar komt er al snel achter dat dit geen gemakkelijke opgave zal worden. Dit prachtige kostuumdrama viel volledig terecht in de prijzen in Cannes.  

dinsdag 5 november
11:45 - 13:45 Trianon 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets
The Mustang
The Mustang

Een veroordeelde man met een gewelddadig verleden krijgt de kans om deel te nemen aan een nieuw rehabilitatieprogramma, waarin gevangenen helpen om wilde paarden te temmen. Matthias Schoenaerts is ijzersterk in dit indrukwekkende debuut.  

vrijdag 1 november
19:15 - 20:51 Kijkhuis 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets
On the Roof
On the Roof

Prof. Rypar is een conservatieve gepensioneerde man die maar moeilijk met zijn tijd mee gaat. Wanneer hij een Vietnamese jongen vindt op de rand van het dak van zijn appartement, besluit hij hem in huis te nemen. De twee nogal verschillende individuen vinden het moeilijk met elkaar om te gaan, maar merken dat ze elkaar ook nodig hebben.   

dinsdag 5 november
12:30 - 14:10 Trianon 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven