LIFF Pronckstukken - Filmische Bierproeverij

Online

zaterdag 7 november

20:00 - 22:00 ONLINE EVENTSNa het succes van Veni Vidi Vino, de filmische wijnproeverij van LIFF, kon een filmische bierproeverij natuurlijk niet uitblijven! Het idee voor Pronckstukken ontstond toen wij samen met de brouwers van Pronck al hun bieren proefde om een perfecte smaak te vinden voor het LIFF. Elk biertje smaakte naar een andere film, en dat gevoel gaan we nu met iedereen delen.Bestel je pakket en laat je meevoeren in de wereld van de programmeurs van LIFF en de brouwers van Pronck. En dat allemaal gewoon in je eigen huiskamer!De proeverij, fragmenten en borrel duren ongeveer 120 minuten.Bestel nu zo’n fijne box (met 10 bieren, snacks en goodies), dan zorgen wij dat deze in de week van het event bij je thuis wordt afgeleverd.


Bestel je pakket en laat je meevoeren in de wereld van de programmeurs van LIFF en de brouwers van Pronck. En dat allemaal gewoon in je eigen huiskamer!In het pakket zitten onder andere 5x2 bieren, DIY popcorn, kaas van Sweylanthoeve, en een selectie heerlijke korte films. Bestel je pakket hier: : https://brouwerijpronck.nl/product/liff-pronckstukken/
Online ticket
€ 39.5

Gesproken taal
Nederlands

Ondertiteling
Geen ondertiteling

Programma onderdeel
Specials

Duur
120 minuten

Andere mensen die naar LIFF Pronckstukken - Filmische Bierproeverij gaan, gaan ook naar:
Digitale Soundtrack Quiz met DJ St. Paul
Digitale Soundtrack Quiz met DJ St. Paul

Toen het LIFF de organisatie van TivoliVredenburg en DJ St. Paul vroeg om de immer jeukende muziekfeitjeshanden ineen te slaan was het antwoord glashelder. Donderdag 29 oktober: De Digitale Soundtrack Quiz!

donderdag 29 oktober
20:30 - 22:00 ONLINE EVENTS
Meer info Meer info
Spider-Man: Into The Spider-Verse
Spider-Man: Into The Spider-Verse

Weergaloze animatie, een verrassend origineel verhaal en een zeldzaam authentieke stripboekensfeer: Spider-Man: Into the Spider-Verse is genieten van begin tot eind en won terecht de Oscar voor beste animatiefilm.

maandag 2 november
16:00 - 17:57 LIDO 1
Meer info Meer info
Filmquiz - ONLINE
Filmquiz - ONLINE

Ondanks alles presenteren quizmasters Nils, Max en Hans natuurlijk ook dit jaar weer een spectaculaire filmquiz! Open vragen, plaatjes en filmpjes, oftewel een feest voor oog, oor en brein. Filmkennis helpt, maar je hoeft geen wandelende imdb te zijn om mee te doen.

woensdag 4 november
20:00 - 22:30 ONLINE EVENTS
Meer info Meer info

LIFF MERCHANDISE!


Bestel hierBestel hier

Film nabespreken doe je in:


De DIGITALE LOBBY!De DIGITALE LOBBY!

Bekijk de winnaar!


PublieksprijsPublieksprijs

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven