LIFF Pronckstukken - Filmische Bierproeverij

Online

zaterdag 7 november

20:00 - 22:00 ONLINE EVENTSNa het succes van Veni Vidi Vino, de filmische wijnproeverij van LIFF, kon een filmische bierproeverij natuurlijk niet uitblijven! Het idee voor Pronckstukken ontstond toen wij samen met de brouwers van Pronck al hun bieren proefde om een perfecte smaak te vinden voor het LIFF. Elk biertje smaakte naar een andere film, en dat gevoel gaan we nu met iedereen delen.Bestel je pakket en laat je meevoeren in de wereld van de programmeurs van LIFF en de brouwers van Pronck. En dat allemaal gewoon in je eigen huiskamer!De proeverij, fragmenten en borrel duren ongeveer 120 minuten.Bestel nu zo’n fijne box (met 10 bieren, snacks en goodies), dan zorgen wij dat deze in de week van het event bij je thuis wordt afgeleverd.


Bestel je pakket en laat je meevoeren in de wereld van de programmeurs van LIFF en de brouwers van Pronck. En dat allemaal gewoon in je eigen huiskamer!In het pakket zitten onder andere 5x2 bieren, DIY popcorn, kaas van Sweylanthoeve, en een selectie heerlijke korte films. Bestel je pakket hier: : https://brouwerijpronck.nl/product/liff-pronckstukken/
Online ticket
€ 39.5

Gesproken taal
Nederlands

Ondertiteling
Geen ondertiteling

Programma onderdeel
Specials

Duur
120 minuten

Andere mensen die naar LIFF Pronckstukken - Filmische Bierproeverij gaan, gaan ook naar:
Tanna
Tanna

Prachtig gefilmd Shakespeariaans drama, gebaseerd op ware gebeurtenissen binnen één van de laatste traditionele stammen op het eiland Tanna. Twee jonge stamleden zijn verliefd, maar hun geluk wordt in de weg gestaan door oude tradities. Kiezen de geliefden voor hun noodlottige liefde of voor de door hun stam opgelegde plichten?

zaterdag 7 november
12:00 - 13:40 Volkenkunde
Meer info Meer info
Next Goal Wins
Next Goal Wins

Alle officiële wedstrijden die het voetbalelftal van het piepkleine eilandje Amerikaans-Samoa tot 2011 speelde, werden verloren. Maar dan komt Amsterdammer Thomas Rongen ze trainen en coachen. Heerlijke feelgood-documentaire.

zondag 8 november
15:00 - 16:37 Volkenkunde
Meer info Meer info
Canalcups
Canalcups

Biologen Auke-Florian Hiemstra en Liselotte Rambonnet visten duizenden wegwerpbekers uit de gracht na het Leidens Ontzet van 2018. Bekers die binnen een dag de Noordzee hadden kunnen bereiken, maar waarmee zij nu in verzet kwamen voor een overstap naar herbruikbare statiegeldbekers.

vrijdag 30 oktober
17:30 - 17:51 Trianon 3
Meer info Meer info

LIFF MERCHANDISE!


Bestel hierBestel hier

Film nabespreken doe je in:


De DIGITALE LOBBY!De DIGITALE LOBBY!

Bekijk de winnaar!


PublieksprijsPublieksprijs

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven