LIFF Pronckstukken - Filmische Bierproeverij

Online

zaterdag 7 november

20:30 - 22:30 ONLINE EVENTSNa het succes van Veni Vidi Vino, de filmische wijnproeverij van LIFF, kon een filmische bierproeverij natuurlijk niet uitblijven! Het idee voor Pronckstukken ontstond toen wij samen met de brouwers van Pronck al hun bieren proefde om een perfecte smaak te vinden voor het LIFF. Elk biertje smaakte naar een andere film, en dat gevoel gaan we nu met iedereen delen.Bestel je pakket en laat je meevoeren in de wereld van de programmeurs van LIFF en de brouwers van Pronck. En dat allemaal gewoon in je eigen huiskamer!De proeverij, fragmenten en borrel duren ongeveer 120 minuten.Bestel nu zo’n fijne box (met 10 bieren, snacks en goodies), dan zorgen wij dat deze in de week van het event bij je thuis wordt afgeleverd.


Bestel je pakket en laat je meevoeren in de wereld van de programmeurs van LIFF en de brouwers van Pronck. En dat allemaal gewoon in je eigen huiskamer!In het pakket zitten onder andere 5x2 bieren, DIY popcorn, kaas van Sweylanthoeve, en een selectie heerlijke korte films.
Online ticket
€ 39.5

Gesproken taal
Nederlands

Ondertiteling
Geen ondertiteling

Programma onderdeel
Specials

Duur
120 minuten

Andere mensen die naar LIFF Pronckstukken - Filmische Bierproeverij gaan, gaan ook naar:
Tanna
Tanna

Prachtig gefilmd Shakespeariaans drama, gebaseerd op ware gebeurtenissen binnen één van de laatste traditionele stammen op het eiland Tanna. Twee jonge stamleden zijn verliefd, maar hun geluk wordt in de weg gestaan door oude tradities. Kiezen de geliefden voor hun noodlottige liefde of voor de door hun stam opgelegde plichten?

zaterdag 7 november
12:00 - 13:40 Volkenkunde
Meer info Meer info
Jochem Myjer - Nog Eentje Dan
Jochem Myjer - Nog Eentje Dan

Na elf dagen festival met films vanuit heel de wereld voelt het in dit gekke jaar meer dan gepast om het festival dit jaar ‘lokaal’ af te sluiten met deze indringende documentaire over Leidse trots Jochem Myjer.   

zondag 8 november
21:15 - 22:10 Trianon 1
Meer info Meer info
Idiot Prayer - Nick Cave Alone at Alexandra
Idiot Prayer - Nick Cave Alone at Alexandra

Nick Cave alleen op een podium: daar kun je in principe 48 uur mee vullen. Helaas zijn het er maar twee. Geweldig geluid, geweldige visuals, geweldige muziek, en met cinematograaf Robbie Ryan ('American Honey', 'The Favourite') op weg naar zijn volgende Oscarnominatie.

zondag 8 november
12:30 - 14:28 Trianon 1
Meer info Meer info

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven