2 - 11 nov 2018

maandag 5 november

20:00 - 00:00 Scheltema

Het immer groeiende Leiden International Film Festival heeft al sinds het begin ruime aandacht voor quizfanaten én gezelligheidsquizzers in de vorm van een spectaculaire filmquiz!


 


Dit jaar is de finalequiz extra speciaal voor quizmasters Nils, Max en Hans; zij presenteren namelijk hun 40e(!) quiz voor het LIFF. Als dat geen feestelijke gebeurtenis gaat worden!


 


 


Maximaal 5 personen per team, deelname is gratis. Plekje veroveren kan vanaf 19:30 uur, we beginnen om 20:00 uur. Tickets zijn niet nodig maar wees op tijd want er is maar ruimte voor 25 teams.

Gesproken taal
Nederlands

Programma onderdeel
Specials

Duur
0 minuten

Andere mensen die naar LIFF Filmquiz gaan, gaan ook naar:

Liefde, intrige, wraak en romantiek liggen dicht bij elkaar in Mademoiselle de Joncquières. Wanneer de romance tussen een weduwe en een beruchte rokkenjager een onverwachte wending neemt, worden alle middelen tot wraak ingezet in dit scherpe, komische en vooral heel Franse kostuumdrama.

donderdag 8 november
21:15 - 23:04 Kijkhuis 1
Meer info & tickets

Hoppezak is al honderd jaar een begrip in Leiden. In dit historische familiebedrijf komen mensen van allerlei rangen en standen langs voor de vele kostuums en bijzondere grime. Deze documentaire volgt het bedrijf tijdens de vier seizoenen, elk met zijn eigen feesten en karakter.

zondag 4 november
11:30 - 12:45 Trianon 1
Meer info & tickets

Het briljante acteerwerk van Timothée Chalamet (Call Me by Your Name) en Steve Carell maakt dit verhaal over een familie die lange tijd worstelt met een verslaafde zoon tot dé tearjerker van het festival. Een hartverscheurende, innemende biopic over overleven en genezen.

dinsdag 6 november
19:00 - 20:52 Trianon 1
Meer info & tickets