31 oktĀ - 10 nov 2019

maandag 5 november

20:00 - 00:00 Scheltema

Het immer groeiende Leiden International Film Festival heeft al sinds het begin ruime aandacht voor quizfanaten én gezelligheidsquizzers in de vorm van een spectaculaire filmquiz!


 


Dit jaar is de finalequiz extra speciaal voor quizmasters Nils, Max en Hans; zij presenteren namelijk hun 40e(!) quiz voor het LIFF. Als dat geen feestelijke gebeurtenis gaat worden!


 


 


Maximaal 5 personen per team, deelname is gratis. Plekje veroveren kan vanaf 19:30 uur, we beginnen om 20:00 uur. Tickets zijn niet nodig maar wees op tijd want er is maar ruimte voor 25 teams.

Gesproken taal
Nederlands

Programma onderdeel
Specials

Duur
0 minuten

Andere mensen die naar LIFF Filmquiz gaan, gaan ook naar:

Deze animeklassieker heeft na ruim twintig jaar nog steeds niets aan kracht verloren en heeft een enorme invloed gehad op films als The Matrix en Ex Machina. Een van de hoogtepunten van het Science & Cinema-programma, gecureerd in samenwerking met EYE.

dinsdag 6 november
14:45 - 16:08 Trianon 2
Meer info & tickets

De jonge journalist Gauthier komt erachter dat hij de buitenechtelijke zoon is van de beroemde Franse chansonnier Guy Jamet. Guy heeft tussen de jaren 60 en 90 met wisselend succes de podia en hitlijsten bestormd en maakt zich nu op voor een tour rondom een ‘best of’-album. Gauthier besluit een documentaire over Guy te maken en met behulp van anekdotes, vintage videoclips en de interacties met fans en collega’s krijgen we een inkijkje in de wondere wereld van Guy Jamet. Regisseur Alex Lutz speelt met verve zelf de rol van de veel oudere Guy in deze mockumentary extraordinaire.

zaterdag 10 november
11:45 - 13:26 Kijkhuis 2
Meer info & tickets

De unieke film/game cross-over van regisseur Sean van Leijenhorst en gameontwikkelaar Rusty Lake krijgt een Nederlandse première tijdens LIFF! Wanneer Detective Dale Vandermeer in een onheilspellende kamer wakker wordt, moet hij een reeks vreemde gebeurtenissen en puzzels overwinnen om aan zijn gevangenschap te ontsnappen.

zondag 11 november
18:00 - 19:00 Trianon 1
Meer info & tickets