2 - 11 nov 2018

maandag 5 november

20:00 - 00:00 Scheltema

Het immer groeiende Leiden International Film Festival heeft al sinds het begin ruime aandacht voor quizfanaten én gezelligheidsquizzers in de vorm van een spectaculaire filmquiz!


 


Dit jaar is de finalequiz extra speciaal voor quizmasters Nils, Max en Hans; zij presenteren namelijk hun 40e(!) quiz voor het LIFF. Als dat geen feestelijke gebeurtenis gaat worden!


 


 


Maximaal 5 personen per team, deelname is gratis. Plekje veroveren kan vanaf 19:30 uur, we beginnen om 20:00 uur. Tickets zijn niet nodig maar wees op tijd want er is maar ruimte voor 25 teams.

Gesproken taal
Nederlands

Programma onderdeel
Specials

Duur
0 minuten

Andere mensen die naar LIFF Filmquiz gaan, gaan ook naar:

Een jonge balletdanseres ontdekt dat er iets aan de hand is op haar dansschool wat het daglicht niet kan verdragen, in deze hommage aan Dario Argento’s horrorklassieker uit 1977. Geregisseerd door Luca Guadagnino (Call Me By Your Name), met de allereerste soundtrack van Radiohead-frontman Thom Yorke.

zaterdag 10 november
11:30 - 14:02 Kijkhuis 1
Meer info & tickets

Wanneer gescheiden vader Marko stappen onderneemt om zijn dochtertje vaker te mogen zien, raakt hij verstrikt in een Kafkaësk systeem. In deze tragikomedie is Marko’s vaderliefde zowel de bron van al zijn ellende als zijn grootste vreugde.

zaterdag 10 november
14:00 - 15:28 Trianon 3
Meer info & tickets

Handen omhoog! Al zijn hele carrière kan niemand weerstand bieden tegen het charisma van Robert Redford en daarom is zijn laatste film The Old Man & the Gun de perfecte afsluiter. Robert als charmante bankovervaller, David Lowery achter de camera én Sissy Spacek?! Mis dit niet!

maandag 5 november
21:45 - 23:18 Trianon 1
Meer info & tickets