2 - 11 nov 2018

maandag 5 november

20:00 - 00:00 Scheltema

Het immer groeiende Leiden International Film Festival heeft al sinds het begin ruime aandacht voor quizfanaten én gezelligheidsquizzers in de vorm van een spectaculaire filmquiz!


 


Dit jaar is de finalequiz extra speciaal voor quizmasters Nils, Max en Hans; zij presenteren namelijk hun 40e(!) quiz voor het LIFF. Als dat geen feestelijke gebeurtenis gaat worden!


 


 


Maximaal 5 personen per team, deelname is gratis. Plekje veroveren kan vanaf 19:30 uur, we beginnen om 20:00 uur. Tickets zijn niet nodig maar wees op tijd want er is maar ruimte voor 25 teams.

Gesproken taal
Nederlands

Programma onderdeel
Specials

Duur
0 minuten

Andere mensen die naar LIFF Filmquiz gaan, gaan ook naar:

Een Britse journaliste doet onderzoek naar de manier waarop IS vrouwen werft. Wanneer een extremistische recruiter op haar Facebookprofiel reageert, komt het proces wel heel dichtbij. Deze nagelbijter speelt zich volledig af op computerschermen, wat het geheel nog beklemmender maakt.

vrijdag 9 november
19:15 - 21:00 Kijkhuis 2
Meer info & tickets

Krankzinnige en tragische komedie die maar al te goed laat zien hoe eenvoudig onze hele wereld in korte tijd in elkaar kan storten. Zeven verhalen die elk op hun eigen manier ontsporen. Aanrader voor liefhebbers van Wild Tales, Burn After Reading en valium.

maandag 5 november
17:00 - 18:40 Trianon 3
Meer info & tickets

Alles staat op zijn kop in de wereld van deze boerderijdieren: kippen jagen op vossen, een vos bemoedert de kuikentjes en een eend verkleedt zich als de Kerstman. Hartverwarmend en doldwaas, deze vrolijke nieuwe animatiefilm van de makers van Ernest & Celestine.

zondag 11 november
12:00 - 13:20 Trianon 2
Meer info & tickets