2 - 11 nov 2018

maandag 5 november

20:00 - 00:00 Scheltema

Het immer groeiende Leiden International Film Festival heeft al sinds het begin ruime aandacht voor quizfanaten én gezelligheidsquizzers in de vorm van een spectaculaire filmquiz!


 


Dit jaar is de finalequiz extra speciaal voor quizmasters Nils, Max en Hans; zij presenteren namelijk hun 40e(!) quiz voor het LIFF. Als dat geen feestelijke gebeurtenis gaat worden!


 


 


Maximaal 5 personen per team, deelname is gratis. Plekje veroveren kan vanaf 19:30 uur, we beginnen om 20:00 uur. Tickets zijn niet nodig maar wees op tijd want er is maar ruimte voor 25 teams.

Gesproken taal
Nederlands

Programma onderdeel
Specials

Duur
0 minuten

Andere mensen die naar LIFF Filmquiz gaan, gaan ook naar:

Werken als smokkelaar, drugsdealer én FBI-informant en dat allemaal voor je zeventiende verjaardag. Het overkwam Richard Werche Jr, oftewel ‘White Boy Rick’. Een flitsend, aangrijpend en waargebeurd verhaal met niemand minder dan Matthew ‘alright, alright, alright’ McConaughey.

donderdag 8 november
14:15 - 16:06 Kijkhuis 2
Meer info & tickets

Nieuw dit jaar: KIDS FILMGALA! Loop tijdens het Leiden International Film Festival op zaterdagmiddag 3 november als een echte filmster over de rode loper, drink een glaasje kinderchampagne en kijk in stijl naar een supertoffe film in de Grote Zaal. Met een spetterend voorprogramma dat al begint vanaf 13.45 uur.

zaterdag 3 november
14:30 - 16:30 Stadsgehoorzaal
Meer info & tickets

Théo viert zijn achttiende verjaardag alleen bij een rockconcert. Daar ontmoet hij Mag, en ondanks de verschillen tussen de twee ontstaat er al snel een romance. Maar Théo moet aan het einde van de zomer verhuizen, ver weg van een pijnlijk verleden.

dinsdag 6 november
21:15 - 22:42 Trianon 2
Meer info & tickets