vrijdag 1 november

19:30 - 21:19 RMO

Goed, deze fantastische komedie van het Monty Python-team heb je wellicht al vijf, tien of vijftig keer gezien. Maar de echte klassiekers kun je altijd nog een keertje kijken – en omdat de film in 2019 vijftig jaar oud is, is dat best een bijzondere vertoning waard. Daarom eren we Life of Brian met een speciale screening op een unieke locatie: het Rijksmuseum van Oudheden. Dat wil je natuurlijk niet missen!
 
Normaal ticket
€ 10,5

Regisseur
Terry JONES

Gesproken taal
Engels

Ondertiteling
Nederlands

Programma onderdeel
Specials

Duur
94 minuten

Andere mensen die naar Life of Brian gaan, gaan ook naar:
System Crasher
System Crasher

In dit intense maar indrukwekkende drama volgen we de 9-jarige Benni, die door haar plotselinge maar zeer heftige woede-uitbarstingen maar geen thuis kan vinden. We zien zowel de lieve als onhandelbare kanten van Benni en leven daarom extra mee met deze ‘system crasher’.

zaterdag 2 november
14:00 - 15:58 Kijkhuis 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets
The Souvenir
The Souvenir

Een ambitieuze, maar tikkeltje verlegen filmstudent (Honor Swinton Byrne) wordt smoorverliefd op een charismatische, maar mysterieuze man (Tom Burke). Ze probeert de realiteit van fantasie te onderscheiden terwijl ze zich in deze intense en emotionele relatie stort.  

zondag 10 november
18:45 - 20:45 Kijkhuis 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Judy
Judy

Het meeslepende verhaal van Judy Garland, die veel meer was dan alleen dat meisje uit The Wizard of Oz, vertolkt door Renée Zellweger, die op haar beurt andermaal laat zien dat ze veel meer is dan alleen Bridget Jones.  

maandag 4 november
14:15 - 16:13 Kijkhuis 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven