vrijdag 8 november

14:00 - 15:42 Trianon 1

De langlopende carrière van Katherine Newbury (Emma Thompson) als talkshowhost zit in het slop: het is allemaal niet snel en origineel genoeg meer, en de grote tv-bazen dreigen met ontslag. Gelukkig is daar de nieuwste en enige vrouwelijke medewerker van haar team: Molly Patel (Mindy Kahling), een frisse wervelwind gewapend met een flinke dosis zelfspot en ambitie, met wie ze ondanks de generatiekloof en het cultuurverschil een hechte vriendschap opbouwt, gesterkt door hun gezamenlijke liefde voor puntige oneliners. Gaandeweg leert Katherine dat millennials helemaal niet zo eng zijn, en misschien zelfs best leuk…  Een vrolijke komedie over vriendschap, ouder worden en overleven in een wereld die (gelukkig) snel verandert, geregisseerd door tv-veteraan Nisha Ganatra (Transparent, You Me Her, Dear White People, Brooklyn Nine-Nine).
 
Normaal ticket
€ 10,5
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Nisha Ganatra

Gesproken taal
Engels

Ondertiteling
Geen ondertiteling

Programma onderdeel
Panorama

Duur
102 minuten

Deze film draait ook op

Andere mensen die naar Late Night gaan, gaan ook naar:
Blade Runner
Blade Runner

Ziet jouw 2019 er net zo flitsend en/of dystopisch uit als het 2019 van sci-fi klassieker Blade Runner? We hebben dan misschien nog geen vliegende auto’s, maar dat maakt Ridley Scott’s wereld niet minder fascinerend. Terug op het witte doek met Scott’s definitieve versie, die hij in 2007 afmaakte!  

vrijdag 1 november
21:30 - 23:27 Kijkhuis 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Kids Filmgala 2018
Kids Filmgala 2018

Nieuw dit jaar: KIDS FILMGALA! Loop tijdens het Leiden International Film Festival op zaterdagmiddag 3 november als een echte filmster over de rode loper, drink een glaasje kinderchampagne en kijk in stijl naar een supertoffe film in de Grote Zaal. Met een spetterend voorprogramma dat al begint vanaf 13.45 uur.

zondag 10 november
11:30 - 13:30 Stadsgehoorzaal
Meer info & ticketsMeer info & tickets
The Peanut Butter Falcon
The Peanut Butter Falcon

Een jonge man met het syndroom van Down loopt weg uit het tehuis om professioneel worstelaar te worden. Onderweg ontmoet hij de voortvluchtige Tyler (Shia LaBeouf), die hem helpt zijn droom na te jagen. Deze heerlijke feel-good zal ongetwijfeld een van de hits van het festival worden.

dinsdag 5 november
14:30 - 16:07 Trianon 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven