vrijdag 8 november

14:00 - 15:42 Trianon 1

De langlopende carrière van Katherine Newbury (Emma Thompson) als talkshowhost zit in het slop: het is allemaal niet snel en origineel genoeg meer, en de grote tv-bazen dreigen met ontslag. Gelukkig is daar de nieuwste en enige vrouwelijke medewerker van haar team: Molly Patel (Mindy Kahling), een frisse wervelwind gewapend met een flinke dosis zelfspot en ambitie, met wie ze ondanks de generatiekloof en het cultuurverschil een hechte vriendschap opbouwt, gesterkt door hun gezamenlijke liefde voor puntige oneliners. Gaandeweg leert Katherine dat millennials helemaal niet zo eng zijn, en misschien zelfs best leuk…  Een vrolijke komedie over vriendschap, ouder worden en overleven in een wereld die (gelukkig) snel verandert, geregisseerd door tv-veteraan Nisha Ganatra (Transparent, You Me Her, Dear White People, Brooklyn Nine-Nine).
 
Normaal ticket
€ 10,5
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Nisha Ganatra

Gesproken taal
Engels

Ondertiteling
Geen ondertiteling

Programma onderdeel
Panorama

Duur
102 minuten

Deze film draait ook op

Andere mensen die naar Late Night gaan, gaan ook naar:
To the Stars
To the Stars

To the Stars is een prachtige zwart-witfilm die zich afspeelt in de jaren 60 in Oklahoma. De wereld van Iris verandert compleet wanneer zij Maggie ontmoet, en er een hechte vriendschap vol verrassingen opbloeit.  

maandag 4 november
21:15 - 23:06 Trianon 3
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Bellbird
Bellbird

Deze rustige maar krachtige debuutfilm neemt je mee naar een klein plattelandsdorpje in Nieuw-Zeeland, waar een vader en zoon hun leven opnieuw vorm proberen te geven na een tragische dood in de familie.

dinsdag 5 november
15:00 - 16:35 Trianon 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Il traditore
Il traditore

In de jaren 80 doet de beruchte maffioso Tommaso Buscetta iets waardoor maffiawereld op zijn kop komt te staan: hij neemt rechter Giovanni Falcone in vertrouwen en besluit zijn eeuwige zwijgplicht aan de maffia te verbreken.  

donderdag 7 november
18:30 - 20:55 Kijkhuis 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven