donderdag 7 november

21:30 - 23:12 Trianon 1

De langlopende carrière van Katherine Newbury (Emma Thompson) als talkshowhost zit in het slop: het is allemaal niet snel en origineel genoeg meer, en de grote tv-bazen dreigen met ontslag. Gelukkig is daar de nieuwste en enige vrouwelijke medewerker van haar team: Molly Patel (Mindy Kahling), een frisse wervelwind gewapend met een flinke dosis zelfspot en ambitie, met wie ze ondanks de generatiekloof en het cultuurverschil een hechte vriendschap opbouwt, gesterkt door hun gezamenlijke liefde voor puntige oneliners. Gaandeweg leert Katherine dat millennials helemaal niet zo eng zijn, en misschien zelfs best leuk…  Een vrolijke komedie over vriendschap, ouder worden en overleven in een wereld die (gelukkig) snel verandert, geregisseerd door tv-veteraan Nisha Ganatra (Transparent, You Me Her, Dear White People, Brooklyn Nine-Nine).
 
Normaal ticket
€ 10,5
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Nisha Ganatra

Gesproken taal
Engels

Ondertiteling
Geen ondertiteling

Programma onderdeel
Panorama

Duur
102 minuten

Deze film draait ook op

Andere mensen die naar Late Night gaan, gaan ook naar:
Sorry We Missed You
Sorry We Missed You

Na deze film zul je nooit meer boos worden op een vertraagde pakketbezorger. Ken Loach (I, Daniel Blake) schiet weer raak in dit Britse drama over een bezorger en zijn gezin die proberen rond te komen in Engeland.

zondag 10 november
16:15 - 17:57 Trianon 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets
System Crasher
System Crasher

In dit intense maar indrukwekkende drama volgen we de 9-jarige Benni, die door haar plotselinge maar zeer heftige woede-uitbarstingen maar geen thuis kan vinden. We zien zowel de lieve als onhandelbare kanten van Benni en leven daarom extra mee met deze ‘system crasher’.

vrijdag 8 november
18:45 - 20:43 Kijkhuis 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets
While at War
While at War

Met While At War keert Alejandro Amenábar (Abre los Ojos, Mar Adrento, The Others) terug naar Spanje om zijn blik te werpen op een belangrijk en vaak vergeten moment in de Spaanse geschiedenis: het begin van de Burgeroorlog in 1936.

dinsdag 5 november
12:15 - 14:02 Kijkhuis 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven