donderdag 31 oktober

19:30 - 21:17 Trianon 1

De langlopende carrière van Katherine Newbury (Emma Thompson) als talkshowhost zit in het slop: het is allemaal niet snel en origineel genoeg meer, en de grote tv-bazen dreigen met ontslag. Gelukkig is daar de nieuwste en enige vrouwelijke medewerker van haar team: Molly Patel (Mindy Kahling), een frisse wervelwind gewapend met een flinke dosis zelfspot en ambitie, met wie ze ondanks de generatiekloof en het cultuurverschil een hechte vriendschap opbouwt, gesterkt door hun gezamenlijke liefde voor puntige oneliners. Gaandeweg leert Katherine dat millennials helemaal niet zo eng zijn, en misschien zelfs best leuk…  Een vrolijke komedie over vriendschap, ouder worden en overleven in een wereld die (gelukkig) snel verandert, geregisseerd door tv-veteraan Nisha Ganatra (Transparent, You Me Her, Dear White People, Brooklyn Nine-Nine).
 
Normaal ticket
€ 10,5
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Nisha Ganatra

Gesproken taal
Engels

Ondertiteling
Geen ondertiteling

Programma onderdeel
Panorama

Duur
102 minuten

Deze film draait ook op

Andere mensen die naar Late Night gaan, gaan ook naar:
The Invisible Life of Eurídice Gusmão
The Invisible Life of Eurídice Gusmão

Rio de Janeiro, 1950. Zoals zoveel vrouwen van deze generatie, zijn de zussen Guida en Eurídice Gusmão onzichtbaar in de ogen van de maatschappij. Als ze na een dramatische gebeurtenis gedwongen worden apart te leven, geven ze nooit de hoop op elkaar terug te vinden. 

maandag 4 november
12:00 - 14:19 Kijkhuis 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Luce
Luce

Sinds zijn adoptie uit Eritrea lijkt Luce zich ontwikkeld te hebben tot de perfecte student. Dan doet zijn lerares (Octavia Spencer) een alarmerende ontdekking over Luce en worden Amy en Peter (Naomi Watts en Tim Roth) geconfronteerd met het duistere verleden van hun zoon.

vrijdag 8 november
11:30 - 13:19 Trianon 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets
It Must Be Heaven
It Must Be Heaven

Een kerkdeur in Nazareth die maar niet open wil. Een verlaten Parijs. Een New Yorkse supermarkt met net zoveel wapens als groente. Palestijnse regisseur Elia Suleiman creëert scènes vol donkere humor, die de absurditeit van onze huidige maatschappij laten zien.  

zaterdag 9 november
14:00 - 15:37 Kijkhuis 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven