donderdag 31 oktober

19:30 - 21:17 Trianon 1

De langlopende carrière van Katherine Newbury (Emma Thompson) als talkshowhost zit in het slop: het is allemaal niet snel en origineel genoeg meer, en de grote tv-bazen dreigen met ontslag. Gelukkig is daar de nieuwste en enige vrouwelijke medewerker van haar team: Molly Patel (Mindy Kahling), een frisse wervelwind gewapend met een flinke dosis zelfspot en ambitie, met wie ze ondanks de generatiekloof en het cultuurverschil een hechte vriendschap opbouwt, gesterkt door hun gezamenlijke liefde voor puntige oneliners. Gaandeweg leert Katherine dat millennials helemaal niet zo eng zijn, en misschien zelfs best leuk…  Een vrolijke komedie over vriendschap, ouder worden en overleven in een wereld die (gelukkig) snel verandert, geregisseerd door tv-veteraan Nisha Ganatra (Transparent, You Me Her, Dear White People, Brooklyn Nine-Nine).
 
Normaal ticket
€ 10,5
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Nisha Ganatra

Gesproken taal
Engels

Ondertiteling
Geen ondertiteling

Programma onderdeel
Panorama

Duur
102 minuten

Deze film draait ook op

Andere mensen die naar Late Night gaan, gaan ook naar:
Why Don't You Just Die!
Why Don't You Just Die!

Matiev staat voor de deur met een hamer in zijn hand, klaar voor wraak. Maar hij blijkt lang niet de enige in deze bloederige, stijlvolle Russische actieknaller. Een must-see voor fans van Tarantino en gitzwarte humor.  

zondag 3 november
21:45 - 23:20 Trianon 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Bad Poems
Bad Poems

Tamás' vriendin maakt het uit en hij vraagt zich af of liefde alleen bestaat als het verdwijnt. Deze ontzettend originele Hongaarse film ligt ergens tussen Eternal Sunshine en Charlie en Hannah Gaan Uit. Een melancholische dramedy met muzikale hoogtepunten.  

vrijdag 8 november
11:15 - 12:52 Trianon 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Sorry We Missed You
Sorry We Missed You

Na deze film zul je nooit meer boos worden op een vertraagde pakketbezorger. Ken Loach (I, Daniel Blake) schiet weer raak in dit Britse drama over een bezorger en zijn gezin die proberen rond te komen in Engeland.

vrijdag 1 november
11:45 - 13:27 Trianon 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven