31 okt - 10 nov 2019

La Grande Fissa

vrijdag 9 november

22:00 - 04:00 Gebr. De Nobel

Zonder feesten geen festival, en zelden zijn de feesten groter dan La Grande Fissa. DJ’s Joost van Bellen en St. Paul laten de draaitafels zingen van genot op deze fissa die staat voor disco, Italo, postpunk, house en la dolce vita. Met een spectaculair decor, shiny visuals en anderszins extravagante zaken is dit het enige feestje dat je niet wil missen dit jaar. Na ons de zondvloed. Dans nog een keer op rand van de Vesuvius, alsof er nooit meer een morgen zal zijn.

Normaal ticket
€ 12,5

Festivalroute
Roadie

Programma onderdeel
Specials

Duur
0 minuten

Andere mensen die naar La Grande Fissa gaan, gaan ook naar:

Hearts Beat Loud is dé film voor hopeloze romantici met een passie voor muziek. Alleenstaande vader (Nick Offerman) begint een band met zijn dochter in de zomer voordat ze naar de universiteit gaat. Onverwacht wordt hun eerste nummer een kleine Spotify-hit.

vrijdag 9 november
11:30 - 13:07 Trianon 1
Meer info & tickets

Ethan Hawke imponeert dit keer achter de camera met zijn sfeervolle portret van de haast vergeten countryheld Blaze Foley. Een liefdevol eerbetoon en een prachtige doorbraakrol van nieuwkomer Ben Dickey.

zondag 4 november
11:45 - 13:54 Trianon 3
Meer info & tickets

Beatle-fans opgelet! Yellow Submarine bestaat 50 jaar en Imagine is compleet geremasterd mét 15 minuten aan exclusief bonusmateriaal. LIFF toont beide films eenmalig op het grote doek tijdens de Beatles Night. Koop een kaartje voor Imagine en krijg Yellow Submarine er gratis bij!

woensdag 7 november
19:30 - 22:40 Trianon 1
Meer info & tickets