2 - 11 nov 2018

La Grande Fissa

vrijdag 9 november

22:00 - 04:00 Gebr. De Nobel

Zonder feesten geen festival, en zelden zijn de feesten groter dan La Grande Fissa. DJ’s Joost van Bellen en St. Paul laten de draaitafels zingen van genot op deze fissa die staat voor disco, Italo, postpunk, house en la dolce vita. Met een spectaculair decor, shiny visuals en anderszins extravagante zaken is dit het enige feestje dat je niet wil missen dit jaar. Na ons de zondvloed. Dans nog een keer op rand van de Vesuvius, alsof er nooit meer een morgen zal zijn.

Normaal ticket
€ 12,5

Festivalroute
Roadie

Programma onderdeel
Specials

Duur
0 minuten

Andere mensen die naar La Grande Fissa gaan, gaan ook naar:

Met zijn beste vrienden deelt outsider Turo één grote passie: zijn heavy metal band ‘Impaled Rektum’. Volg de Finse band op hun bizarre reis met een gestolen busje, een lijkkist, schreeuwende metal en heel veel rendieren.

donderdag 8 november
12:15 - 13:47 Kijkhuis 2
Meer info & tickets

Alex Ross Perry is terug op het LIFF met Her Smell, een intens portret van de getalenteerde maar zelfdestructieve muzikant Becky Something. Punk in elke zin van het woord, met een fenomenale Elizabeth Moss (The Handmaid’s Tale) in de hoofdrol.

zaterdag 10 november
16:30 - 18:45 Kijkhuis 1
Meer info & tickets

Rami Malek gaat voor de Oscar en is Freddie Mercury in deze ontroerende feel-good biopic die laat zien hoe de charismatische wereldster zijn muziek, zijn publiek, zijn geliefden (man en vrouw) en zichzelf tot ongekende en ogenschijnlijk onmogelijke hoogtes probeerde te drijven. Ready, Freddie?

maandag 5 november
18:45 - 20:59 Trianon 1
Meer info & tickets