zondag 10 november

21:30 - 23:40 Trianon 1

Wanneer de bekende misdaadschrijver Harlan Thrombey (Christopher Plummer) vlak na zijn 85ste verjaardag dood op zijn landgoed wordt gevonden, wordt de eigenzinnige detective Benoit Blanc (een fantastische Daniel Craig) ingeschakeld om zijn dood te onderzoeken. Blanc moet zich een weg banen door een web van leugens en bedrog om de waarheid te achterhalen, van de complexe familie tot zijn toegewijde staf. Rian Johnson (Brick, Star Wars: The Last Jedi) brengt met Knives Out een hyperintelligente en vaak hilarische ode aan de moordmysteries van Agatha Christie, waar iedereen verdacht is en niets is wat het lijkt…Met onder andere Jamie Lee Curtis, Toni Collette, Chris Evans, Michael Shannon, Katherine Langford, Ana de Armas en Don Johnson.
Normaal ticket
€ 10,5
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Rian JOHNSON

Cast
Daniel CRAIG, Chris EVANS, Jamie Lee CURTIS

Gesproken taal
Engels

Ondertiteling
Nederlands

Programma onderdeel
Panorama

Duur
130 minuten

Deze film draait ook op

Andere mensen die naar Knives Out gaan, gaan ook naar:
Maternal
Maternal

Tienermoeders Lu en Fati wonen in een religieuze opvang in Buenos Aires. Wanneer een van hen wegloopt, neemt jonge non Paola de zorg voor haar baby op zich. Deze ingetogen, bedachtzame film is het narratieve debuut van documentairemaakster Maura Delphero.

maandag 4 november
16:45 - 18:16 Trianon 3
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Stitches
Stitches

Ana gelooft er na 20 jaar nog steeds heilig in dat haar zoon niet gelijk na de geboorte is overleden, maar nog altijd in leven is. Een nieuwe aanwijzing geeft haar weer hoop, maar hoe ver kan ze gaan zonder haar familie te verliezen?

zaterdag 9 november
21:15 - 23:00 Trianon 3
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Parasite - NL ondertiteling
Parasite - NL ondertiteling

Meesterregisseur Bong Joon-Ho (Snowpiercer, Okja) vertelt met zijn unieke mix van gitzwarte komedie, thriller en drama dit keer het verhaal van een arm gezin dat werkelijk alles doet om hogerop te komen. Een film vol unieke gebeurtenissen en personages, die terecht de Gouden Palm won in Cannes.

zaterdag 9 november
21:30 - 23:42 Trianon 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven