zondag 10 november

21:30 - 23:40 Trianon 1

Wanneer de bekende misdaadschrijver Harlan Thrombey (Christopher Plummer) vlak na zijn 85ste verjaardag dood op zijn landgoed wordt gevonden, wordt de eigenzinnige detective Benoit Blanc (een fantastische Daniel Craig) ingeschakeld om zijn dood te onderzoeken. Blanc moet zich een weg banen door een web van leugens en bedrog om de waarheid te achterhalen, van de complexe familie tot zijn toegewijde staf. Rian Johnson (Brick, Star Wars: The Last Jedi) brengt met Knives Out een hyperintelligente en vaak hilarische ode aan de moordmysteries van Agatha Christie, waar iedereen verdacht is en niets is wat het lijkt…Met onder andere Jamie Lee Curtis, Toni Collette, Chris Evans, Michael Shannon, Katherine Langford, Ana de Armas en Don Johnson.
Normaal ticket
€ 10,5
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Rian JOHNSON

Cast
Daniel CRAIG, Chris EVANS, Jamie Lee CURTIS

Gesproken taal
Engels

Ondertiteling
Nederlands

Programma onderdeel
Panorama

Duur
130 minuten

Deze film draait ook op

Andere mensen die naar Knives Out gaan, gaan ook naar:
Spider
Spider

Inés, Justo en Gerardo waren rechtse, anti-Allende radicalen in het Chili van de jaren 70. Nu zijn Inés en Justo gerespecteerde zakenmensen, maar hun verleden dreigt aan het licht te komen dankzij Gerardo. Een spannende thriller over de traumatische recente geschiedenis van Chili.

vrijdag 1 november
14:30 - 16:15 Trianon 3
Meer info & ticketsMeer info & tickets
La Belle Époque
La Belle Époque

Als je terug kon gaan naar de goeie ouwe tijd, zou het daar dan beter zijn? Dat ontdekt Victor, een gedesillusioneerde zestiger wiens leven op zijn kop gezet wordt als hij de kans krijgt terug te keren naar de meest gedenkwaardige week uit zijn leven.  

woensdag 6 november
21:30 - 23:23 Kijkhuis 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Stitches
Stitches

Ana gelooft er na 20 jaar nog steeds heilig in dat haar zoon niet gelijk na de geboorte is overleden, maar nog altijd in leven is. Een nieuwe aanwijzing geeft haar weer hoop, maar hoe ver kan ze gaan zonder haar familie te verliezen?

dinsdag 5 november
16:30 - 18:15 Kijkhuis 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven