dinsdag 5 november

21:15 - 23:25 Trianon 1

Wanneer de bekende misdaadschrijver Harlan Thrombey (Christopher Plummer) vlak na zijn 85ste verjaardag dood op zijn landgoed wordt gevonden, wordt de eigenzinnige detective Benoit Blanc (een fantastische Daniel Craig) ingeschakeld om zijn dood te onderzoeken. Blanc moet zich een weg banen door een web van leugens en bedrog om de waarheid te achterhalen, van de complexe familie tot zijn toegewijde staf. Rian Johnson (Brick, Star Wars: The Last Jedi) brengt met Knives Out een hyperintelligente en vaak hilarische ode aan de moordmysteries van Agatha Christie, waar iedereen verdacht is en niets is wat het lijkt…Met onder andere Jamie Lee Curtis, Toni Collette, Chris Evans, Michael Shannon, Katherine Langford, Ana de Armas en Don Johnson.
Normaal ticket
€ 10,5
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Rian JOHNSON

Cast
Daniel CRAIG, Chris EVANS, Jamie Lee CURTIS

Gesproken taal
Engels

Ondertiteling
Nederlands

Programma onderdeel
Panorama

Duur
130 minuten

Deze film draait ook op

Andere mensen die naar Knives Out gaan, gaan ook naar:
Spider
Spider

Inés, Justo en Gerardo waren rechtse, anti-Allende radicalen in het Chili van de jaren 70. Nu zijn Inés en Justo gerespecteerde zakenmensen, maar hun verleden dreigt aan het licht te komen dankzij Gerardo. Een spannende thriller over de traumatische recente geschiedenis van Chili.

vrijdag 1 november
14:30 - 16:15 Trianon 3
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Seberg
Seberg

Hollywood, 1968. Nouvelle Vague-ster en wereldwijd stijlicoon Jean Seberg keert terug uit Parijs. Al snel wordt ze onderwerp van een FBI-onderzoek naar haar banden met de burgerrechtenbeweging. Kristen Stewart speelt Seberg met verve in deze intrigerende biopic. 

donderdag 7 november
21:15 - 22:51 Trianon 3
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Hors normes
Hors normes

Na Intouchables en C’est la vie! zijn Eric Toledano en Olivier Nakache weer terug op het LIFF! Dit keer vertellen ze het waargebeurde verhaal van Bruno en Malik (Vincent Cassel en Reda Kateb), wiens leven al meer dan 20 jaar draait om hun twee non-profit organisaties voor autistische kinderen en tieners waar professionele instanties geen raad mee weten. Deze prachtige film laat goed zien wat voor moois er kan ontstaan als mensen elkaar helpen en vertrouwen.

donderdag 7 november
19:00 - 20:54 Trianon 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven