2 - 11 nov 2018

zaterdag 3 november

14:30 - 16:30 Stadsgehoorzaal

Nieuw dit jaar: KIDS FILMGALA! Loop tijdens het Leiden International Film Festival op zaterdagmiddag 3 november als een echte filmster over de rode loper, drink een glaasje kinderchampagne en kijk in stijl naar een supertoffe film in de Grote Zaal. Met een spetterend voorprogramma dat al begint vanaf 13.45 uur.


 


Het programma in de zaal begint om 14.30 uur. Het Kids Filmgala is voor alleen kinderen (vanaf 8 jaar) en dus zonder je ouders! Inloop 13.45 uur, met allemaal leuke activiteiten, zoals knutselen en op de foto gaan.


 


Het Kids Filmgala wordt georganiseerd door de Ladies Circle Leiden en de Leidse Schouwburg - Stadsgehoorzaal.


 


Een deel van de opbrengsten gaat naar het goede doel: RaceRunning. De RaceRunner is geschikt voor kinderen en jongeren (of volwassenen) met een lichamelijke beperking die in het dagelijks leven een rollator of rolstoel gebruiken voor hun mobiliteit. Voor deze groep (ernstig beperkte) kinderen is dit in sommige gevallen een van de weinige mogelijkheden om aan sport te doen.

Gesproken taal
Nederlands

Ondertiteling
Geen ondertiteling

Programma onderdeel
Specials, Kids

Duur
0 minuten

Andere mensen die naar Kids Filmgala gaan, gaan ook naar:

Alex Ross Perry is terug op het LIFF met Her Smell, een intens portret van de getalenteerde maar zelfdestructieve muzikant Becky Something. Punk in elke zin van het woord, met een fenomenale Elizabeth Moss (The Handmaid’s Tale) in de hoofdrol.

maandag 5 november
14:15 - 16:30 Trianon 3
Meer info & tickets

Een zwarte telemarketeer ontdekt een magische sleutel tot zakelijk succes. Maar aangekomen in de bovenste regionen van de bedrijfshiërarchie ontdekt hij bizarre dingen. Een politieke komedie met een hoog WTF gehalte. Michel Gondry met een overdosis zou nog iets minder geks maken. Gelukkig.

zaterdag 10 november
19:00 - 20:45 Trianon 1
Meer info & tickets

Wie Our Little Sister en Like Father, Like Son op eerdere edities van het LIFF heeft gezien, wil deze film niet missen. Wie weet dat Shoplifters de Gouden Palm in Cannes heeft gewonnen, ook niet. Voor de rest, neem het maar van ons aan: dit prachtige familiedrama is een van de beste films van het jaar.

zaterdag 3 november
14:15 - 16:16 Trianon 3
Meer info & tickets