31 okt - 10 nov 2019

zaterdag 3 november

14:30 - 16:30 Stadsgehoorzaal

Nieuw dit jaar: KIDS FILMGALA! Loop tijdens het Leiden International Film Festival op zaterdagmiddag 3 november als een echte filmster over de rode loper, drink een glaasje kinderchampagne en kijk in stijl naar een supertoffe film in de Grote Zaal. Met een spetterend voorprogramma dat al begint vanaf 13.45 uur.


 


Het programma in de zaal begint om 14.30 uur. Het Kids Filmgala is voor alleen kinderen (vanaf 8 jaar) en dus zonder je ouders! Inloop 13.45 uur, met allemaal leuke activiteiten, zoals knutselen en op de foto gaan.


 


Het Kids Filmgala wordt georganiseerd door de Ladies Circle Leiden en de Leidse Schouwburg - Stadsgehoorzaal.


 


Een deel van de opbrengsten gaat naar het goede doel: RaceRunning. De RaceRunner is geschikt voor kinderen en jongeren (of volwassenen) met een lichamelijke beperking die in het dagelijks leven een rollator of rolstoel gebruiken voor hun mobiliteit. Voor deze groep (ernstig beperkte) kinderen is dit in sommige gevallen een van de weinige mogelijkheden om aan sport te doen.

Gesproken taal
Nederlands

Ondertiteling
Geen ondertiteling

Programma onderdeel
Specials, Kids

Duur
0 minuten

Andere mensen die naar Kids Filmgala gaan, gaan ook naar:

Deze klassieker uit 1935, een direct vervolg op Frankenstein, is onderdeel van het Science & Cinema-programma in samenwerking met EYE. Frankenstein besluit een bruid te creëren voor zijn zoon, wat leidt tot een verrassend ontroerend verhaal over eenzaamheid en acceptatie.

zondag 11 november
15:15 - 16:30 Trianon 2
Meer info & tickets

Na La Grande Bellezza en Youth is Paolo Sorrentino terug met Loro, een extravagant portret van de even decadente als controversiële Silvio Berlusconi. Wederom prachtig gefilmd en met Toni Servillo in de hoofdrol: dit wil je niet missen.

zondag 11 november
11:45 - 14:15 Trianon 1
Meer info & tickets

Deze heerlijke, visueel intelligente komedie laat zien hoe absurd politiek kan zijn als Yiannis zijn ontsnapte hond vanuit het Turkse deel van Cyprus moet terug zien te smokkelen naar het Griekse, omdat mensen wel de ‘Buffer Zone’ mogen oversteken, maar dieren niet.

zondag 4 november
19:45 - 21:18 Trianon 3
Meer info & tickets