2 - 11 nov 2018

zaterdag 3 november

14:30 - 16:30 Stadsgehoorzaal

Nieuw dit jaar: KIDS FILMGALA! Loop tijdens het Leiden International Film Festival op zaterdagmiddag 3 november als een echte filmster over de rode loper, drink een glaasje kinderchampagne en kijk in stijl naar een supertoffe film in de Grote Zaal. Met een spetterend voorprogramma dat al begint vanaf 13.45 uur.


 


Het programma in de zaal begint om 14.30 uur. Het Kids Filmgala is voor alleen kinderen (vanaf 8 jaar) en dus zonder je ouders! Inloop 13.45 uur, met allemaal leuke activiteiten, zoals knutselen en op de foto gaan.


 


Het Kids Filmgala wordt georganiseerd door de Ladies Circle Leiden en de Leidse Schouwburg - Stadsgehoorzaal.


 


Een deel van de opbrengsten gaat naar het goede doel: RaceRunning. De RaceRunner is geschikt voor kinderen en jongeren (of volwassenen) met een lichamelijke beperking die in het dagelijks leven een rollator of rolstoel gebruiken voor hun mobiliteit. Voor deze groep (ernstig beperkte) kinderen is dit in sommige gevallen een van de weinige mogelijkheden om aan sport te doen.

Gesproken taal
Nederlands

Ondertiteling
Geen ondertiteling

Programma onderdeel
Specials, Kids

Duur
0 minuten

Andere mensen die naar Kids Filmgala gaan, gaan ook naar:

Met zijn beste vrienden deelt outsider Turo één grote passie: zijn heavy metal band ‘Impaled Rektum’. Volg de Finse band op hun bizarre reis met een gestolen busje, een lijkkist, schreeuwende metal en heel veel rendieren.

zondag 11 november
19:45 - 21:17 Trianon 3
Meer info & tickets

Een vader en dochter leiden een afgelegen maar idyllisch bestaan in de wouden bij Portland, totdat ze gedwongen worden een nieuw thuis te zoeken. Na Winter’s Bone is Debra Granik terug met een indrukwekkend drama.

woensdag 7 november
21:30 - 23:19 Trianon 3
Meer info & tickets

Het profiel van een webcammeisje wordt overgenomen door een exacte kopie van haarzelf. Wie is deze mysterieuze dubbelganger en hoe krijgt ze de controle over haar profiel en leven terug? Een indrukwekkende thriller die doet denken aan het werk van David Lynch.

dinsdag 6 november
21:15 - 22:49 Trianon 3
Meer info & tickets