Kids Filmgala 2019

zondag 10 november

11:30 - 13:30 Stadsgehoorzaal

Trek je mooiste (gala-)jurk of pak aan en loop samen met je vrienden en vriendinnen als echte filmsterren over de rode loper. Ga op de foto met een heuse limousine én geniet van de film Circus Noël.Dans mee op de coolste beats van onze DJ, ontmoet de acteurs van Circus Noël en ontdek hoe het is om zelf een circusartiest te zijn!Maak kans op vette prijzen in onze loterij: win bijvoorbeeld een geheel verzorgd verjaardagsfeest bij McDonald’s of een kinder High Tea bij Barista Café.
Kaarten zijn inclusief drankje & lekkers, garderobe, film én loterijkaartje: €17,50
De opbrengst van het Kids Filmgala gaat naar een goed doel: het Babyhuis Leiden: babyhuis.nlAdviesleeftijd: 8+Tickets vind je via deze link: https://leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/kids-filmgala-2019

Gesproken taal
Nederlands

Ondertiteling
Geen ondertiteling

Programma onderdeel
Specials

Duur
180 minuten

Andere mensen die naar Kids Filmgala 2019 gaan, gaan ook naar:
The Art of Self-Defense
The Art of Self-Defense

Casey (Jesse Eisenberg) neemt karatelessen om beter voor zichzelf op te komen, maar leert naast karate nog veel meer van zijn sensei. Misschien wel meer dan goed voor hem is… Deze duistere komedie is zeer geschikt voor liefhebbers van ‘LIFF Favourite’ Yorgos Lanthimos.

donderdag 7 november
19:00 - 20:44 Trianon 3
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Bye Bye Britain Brunch
Bye Bye Britain Brunch

De Brexit is uitgesteld, en zo ook de Bye Bye Britain Brunch. De Britse films gaan natuurlijk wel door. In plaats van 'genieten' van een Britse brunch, kunt u nu genieten van frisse lucht in de bioscoop door het gebrek aan bonen, spek en eieren. 

vrijdag 1 november
11:00 - 11:30 Trianon 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets
System Crasher
System Crasher

In dit intense maar indrukwekkende drama volgen we de 9-jarige Benni, die door haar plotselinge maar zeer heftige woede-uitbarstingen maar geen thuis kan vinden. We zien zowel de lieve als onhandelbare kanten van Benni en leven daarom extra mee met deze ‘system crasher’.

zaterdag 9 november
11:45 - 13:43 Kijkhuis 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven