donderdag 7 november

20:30 - 22:15 Wibar

Kamer 306 vertelt een vergeten hoofdstuk uit de muziekgeschiedenis. Op het Philips Natuurkundig Laboratorium legde baanbrekend onderzoek naar elektronische muziekinstrumenten, luidspreker- en microfoonontwerp en synthetisch geluid in de jaren ‘50 de basis voor alle elektronische muziek sindsdien. De avond wordt ingeleid door Johan van Kreij, muzikant, componist en docent aan het Koninklijk Conservatorium. Na afloop brengt geluidskunstenaar Thomas Ankersmit zijn hommage aan dit pionierswerk ten gehore. Eerder presenteerde hij zijn elektronische composities al in het Stedelijk Museum Amsterdam, het Tate Modern in Londen en het MoMA in New York.Bekijk de trailer van Kamer 306 hier: https://vimeo.com/10305446
Normaal ticket
€ 10,5

Regisseur
Henk Lamers, Jeanne de Bont

Gesproken taal
Nederlands

Ondertiteling
Engels

Programma onderdeel
Specials

Duur
75 minuten

Andere mensen die naar Kamer 306 gaan, gaan ook naar:
Out Stealing Horses
Out Stealing Horses

Na de dood van zijn vrouw trekt Trond zich terug in een klein dorpje in het oosten van Noorwegen. Een onverwachte ontmoeting brengt herinneringen uit zijn jeugd naar boven… Een prachtige verfilming van de prijswinnende roman Paarden Stelen van Per Petterson.

zaterdag 2 november
21:30 - 23:33 Kijkhuis 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Bad Poems
Bad Poems

Tamás' vriendin maakt het uit en hij vraagt zich af of liefde alleen bestaat als het verdwijnt. Deze ontzettend originele Hongaarse film ligt ergens tussen Eternal Sunshine en Charlie en Hannah Gaan Uit. Een melancholische dramedy met muzikale hoogtepunten.  

maandag 4 november
14:00 - 15:37 Trianon 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Harajuku
Harajuku

Vilde is gefascineerd door Harajuku, de beroemde bruisende wijk in Tokyo, en wanneer haar wereld onverwachts compleet op zijn kop komt te staan, wil ze maar één ding: daarheen vluchten. Een Noorse film zoals je nog niet eerder hebt gezien, donker maar met een kleurrijk randje.

zondag 10 november
12:00 - 13:22 Kijkhuis 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven