donderdag 7 november

20:30 - 22:15 Wibar

Kamer 306 vertelt een vergeten hoofdstuk uit de muziekgeschiedenis. Op het Philips Natuurkundig Laboratorium legde baanbrekend onderzoek naar elektronische muziekinstrumenten, luidspreker- en microfoonontwerp en synthetisch geluid in de jaren ‘50 de basis voor alle elektronische muziek sindsdien. De avond wordt ingeleid door Johan van Kreij, muzikant, componist en docent aan het Koninklijk Conservatorium. Na afloop brengt geluidskunstenaar Thomas Ankersmit zijn hommage aan dit pionierswerk ten gehore. Eerder presenteerde hij zijn elektronische composities al in het Stedelijk Museum Amsterdam, het Tate Modern in Londen en het MoMA in New York.Bekijk de trailer van Kamer 306 hier: https://vimeo.com/10305446
Normaal ticket
€ 10,5

Regisseur
Henk Lamers, Jeanne de Bont

Gesproken taal
Nederlands

Ondertiteling
Engels

Programma onderdeel
Specials

Duur
75 minuten

Andere mensen die naar Kamer 306 gaan, gaan ook naar:
Days of the Bagnold Summer
Days of the Bagnold Summer

Gebaseerd op de met prijzen overladen grafische roman uit 2012 van Joff Winterhart over bibliothecaris Sue en haar vijftienjarige Metallica-luisterende zoon Daniel, geregisseerd door Simon Bird (The Inbetweeners), én van een soundtrack voorzien door Belle & Sebastian: genoeg ingrediënten voor een echte LIFF-favoriet.  

donderdag 7 november
16:45 - 18:11 Trianon 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Stitches
Stitches

Ana gelooft er na 20 jaar nog steeds heilig in dat haar zoon niet gelijk na de geboorte is overleden, maar nog altijd in leven is. Een nieuwe aanwijzing geeft haar weer hoop, maar hoe ver kan ze gaan zonder haar familie te verliezen?

dinsdag 5 november
16:30 - 18:15 Kijkhuis 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets
O Beautiful Night
O Beautiful Night

Een jonge muzikant ontmoet de Dood, die hem meeneemt op nog één wilde avond in O Beautiful Night, een prachtig visueel sprookje van illustrator en regisseur Xavier Bohm, vol duistere humor en bijzondere personages.  

zaterdag 2 november
19:15 - 20:44 Trianon 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven