donderdag 7 november

20:30 - 22:15 Wibar

Kamer 306 vertelt een vergeten hoofdstuk uit de muziekgeschiedenis. Op het Philips Natuurkundig Laboratorium legde baanbrekend onderzoek naar elektronische muziekinstrumenten, luidspreker- en microfoonontwerp en synthetisch geluid in de jaren ‘50 de basis voor alle elektronische muziek sindsdien. De avond wordt ingeleid door Johan van Kreij, muzikant, componist en docent aan het Koninklijk Conservatorium. Na afloop brengt geluidskunstenaar Thomas Ankersmit zijn hommage aan dit pionierswerk ten gehore. Eerder presenteerde hij zijn elektronische composities al in het Stedelijk Museum Amsterdam, het Tate Modern in Londen en het MoMA in New York.Bekijk de trailer van Kamer 306 hier: https://vimeo.com/10305446
Normaal ticket
€ 10,5

Regisseur
Henk Lamers, Jeanne de Bont

Gesproken taal
Nederlands

Ondertiteling
Engels

Programma onderdeel
Specials

Duur
75 minuten

Andere mensen die naar Kamer 306 gaan, gaan ook naar:
Martin Eden
Martin Eden

Een zeeman wil zichzelf heruitvinden als schrijver en zo een plaats veroveren onder de literaire elite. Pietro Marcello's meest recente film is losjes gebaseerd op het gelijknamige boek van Jack London. Een gepassioneerd en tijdloos verhaal over klasse, romantiek en verloren idealen.  

maandag 4 november
21:15 - 23:24 Kijkhuis 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Bad Poems
Bad Poems

Tamás' vriendin maakt het uit en hij vraagt zich af of liefde alleen bestaat als het verdwijnt. Deze ontzettend originele Hongaarse film ligt ergens tussen Eternal Sunshine en Charlie en Hannah Gaan Uit. Een melancholische dramedy met muzikale hoogtepunten.  

vrijdag 8 november
11:15 - 12:52 Trianon 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets
The Farewell
The Farewell

Wanneer de geliefde grootmoeder van Billi (Awkwafina) ongeneeslijk ziek blijkt te zijn, besluit de familie dit niet te vertellen maar in plaats daarvan een bruiloft in scène te zetten om nog één keer samen te komen. Gebaseerd op een waargebeurde leugen!

donderdag 7 november
11:30 - 13:10 Trianon 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven