zaterdag 2 november

19:00 - 20:48 Trianon 1

Het is moeilijk om bescheiden verwachtingen te hebben voor de spraakmakende nieuwe film van schrijver-regisseur-acteur en LIFF-held Taika Waititi (wij waren ALLANG fan vóór Thor: Ragnarok!). Toegegeven, misschien is het concept van Jojo Rabbit op het eerste gezicht niet voor iedereen weggelegd. Maar een satirische Tweede Wereldoorlog-komedie over een eenzaam Duits jongetje wiens kijk op de wereld volledig op zijn kop komt te staan als hij erachter komt dat zijn alleenstaande moeder (Scarlett Johansson) een Joods meisje verbergt op zolder, en in de daarop volgende worsteling om zijn eigen nationalisme te confronteren slechts wordt bijgestaan door zijn compleet gestoorde denkbeeldige vriend, Adolf Hitler (Waititi zelf, uiteraard), is nou eenmaal heel erg Taika’s ding. Wij kunnen in ieder geval zelf ook niet wachten op deze hilarische, maatschappijkritische, met liefde gemaakte film, die de officiële openingsfilm zal zijn van LIFF 2019.
Normaal ticket
€ 10,5
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Taika WAITITI

Gesproken taal
Engels

Ondertiteling
Nederlands

Programma onderdeel
Panorama

Duur
108 minuten

Deze film draait ook op

 • woensdag
  6 november
  19:00
  Trianon 1
  TicketsTickets
 • vrijdag
  8 november
  21:30
  Trianon 1
Andere mensen die naar Jojo Rabbit gaan, gaan ook naar:
Parasite - NL ondertiteling
Parasite - NL ondertiteling

Meesterregisseur Bong Joon-Ho (Snowpiercer, Okja) vertelt met zijn unieke mix van gitzwarte komedie, thriller en drama dit keer het verhaal van een arm gezin dat werkelijk alles doet om hogerop te komen. Een film vol unieke gebeurtenissen en personages, die terecht de Gouden Palm won in Cannes.

maandag 4 november
19:00 - 21:12 Trianon 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Il traditore
Il traditore

In de jaren 80 doet de beruchte maffioso Tommaso Buscetta iets waardoor maffiawereld op zijn kop komt te staan: hij neemt rechter Giovanni Falcone in vertrouwen en besluit zijn eeuwige zwijgplicht aan de maffia te verbreken.  

donderdag 7 november
18:30 - 20:55 Kijkhuis 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets
The Mustang
The Mustang

Een veroordeelde man met een gewelddadig verleden krijgt de kans om deel te nemen aan een nieuw rehabilitatieprogramma, waarin gevangenen helpen om wilde paarden te temmen. Matthias Schoenaerts is ijzersterk in dit indrukwekkende debuut.  

vrijdag 1 november
19:15 - 20:51 Kijkhuis 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven