vrijdag 8 november

21:30 - 23:18 Trianon 1

Het is moeilijk om bescheiden verwachtingen te hebben voor de spraakmakende nieuwe film van schrijver-regisseur-acteur en LIFF-held Taika Waititi (wij waren ALLANG fan vóór Thor: Ragnarok!). Toegegeven, misschien is het concept van Jojo Rabbit op het eerste gezicht niet voor iedereen weggelegd. Maar een satirische Tweede Wereldoorlog-komedie over een eenzaam Duits jongetje wiens kijk op de wereld volledig op zijn kop komt te staan als hij erachter komt dat zijn alleenstaande moeder (Scarlett Johansson) een Joods meisje verbergt op zolder, en in de daarop volgende worsteling om zijn eigen nationalisme te confronteren slechts wordt bijgestaan door zijn compleet gestoorde denkbeeldige vriend, Adolf Hitler (Waititi zelf, uiteraard), is nou eenmaal heel erg Taika’s ding. Wij kunnen in ieder geval zelf ook niet wachten op deze hilarische, maatschappijkritische, met liefde gemaakte film, die de officiële openingsfilm zal zijn van LIFF 2019.
Normaal ticket
€ 10,5
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Taika WAITITI

Gesproken taal
Engels

Ondertiteling
Nederlands

Programma onderdeel
Panorama

Duur
108 minuten

Deze film draait ook op

 • zaterdag
  2 november
  19:00
  Trianon 1
 • woensdag
  6 november
  19:00
  Trianon 1
  TicketsTickets
Andere mensen die naar Jojo Rabbit gaan, gaan ook naar:
Alice
Alice

Alice ontdekt dat haar man al hun geld heeft opgemaakt aan zijn verslaving: high-end escorts. Om voor zichzelf en haar kind te zorgen besluit ze zelf deze wereld uit te proberen. Meeslepend drama waarbij je gedurende de hele film gegarandeerd op het puntje van je stoel zit.

zondag 10 november
16:15 - 17:58 Kijkhuis 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets
The Invisible Life of Eurídice Gusmão
The Invisible Life of Eurídice Gusmão

Rio de Janeiro, 1950. Zoals zoveel vrouwen van deze generatie, zijn de zussen Guida en Eurídice Gusmão onzichtbaar in de ogen van de maatschappij. Als ze na een dramatische gebeurtenis gedwongen worden apart te leven, geven ze nooit de hoop op elkaar terug te vinden. 

vrijdag 8 november
16:15 - 18:34 Kijkhuis 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets
On the Roof
On the Roof

Prof. Rypar is een conservatieve gepensioneerde man die maar moeilijk met zijn tijd mee gaat. Wanneer hij een Vietnamese jongen vindt op de rand van het dak van zijn appartement, besluit hij hem in huis te nemen. De twee nogal verschillende individuen vinden het moeilijk met elkaar om te gaan, maar merken dat ze elkaar ook nodig hebben.   

maandag 4 november
18:45 - 20:25 Trianon 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven