vrijdag 8 november

21:30 - 23:18 Trianon 1

Het is moeilijk om bescheiden verwachtingen te hebben voor de spraakmakende nieuwe film van schrijver-regisseur-acteur en LIFF-held Taika Waititi (wij waren ALLANG fan vóór Thor: Ragnarok!). Toegegeven, misschien is het concept van Jojo Rabbit op het eerste gezicht niet voor iedereen weggelegd. Maar een satirische Tweede Wereldoorlog-komedie over een eenzaam Duits jongetje wiens kijk op de wereld volledig op zijn kop komt te staan als hij erachter komt dat zijn alleenstaande moeder (Scarlett Johansson) een Joods meisje verbergt op zolder, en in de daarop volgende worsteling om zijn eigen nationalisme te confronteren slechts wordt bijgestaan door zijn compleet gestoorde denkbeeldige vriend, Adolf Hitler (Waititi zelf, uiteraard), is nou eenmaal heel erg Taika’s ding. Wij kunnen in ieder geval zelf ook niet wachten op deze hilarische, maatschappijkritische, met liefde gemaakte film, die de officiële openingsfilm zal zijn van LIFF 2019.
Normaal ticket
€ 10,5
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Taika WAITITI

Gesproken taal
Engels

Ondertiteling
Nederlands

Programma onderdeel
Panorama

Duur
108 minuten

Deze film draait ook op

 • zaterdag
  2 november
  19:00
  Trianon 1
 • woensdag
  6 november
  19:00
  Trianon 1
  TicketsTickets
Andere mensen die naar Jojo Rabbit gaan, gaan ook naar:
And Then We Danced
And Then We Danced

Een jonge danser probeert zijn gevoelens voor mannen te rijmen met de onderdrukkende en conservatieve Georgische maatschappij. Ontroerend verhaal over liefde, vooroordelen en  de vrijheden en restricties van de taal van dans, op indrukwekkende wijze in beeld gebracht door Levin Akin (Certain People).  

donderdag 7 november
21:30 - 23:16 Kijkhuis 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets
The Souvenir
The Souvenir

Een ambitieuze, maar tikkeltje verlegen filmstudent (Honor Swinton Byrne) wordt smoorverliefd op een charismatische, maar mysterieuze man (Tom Burke). Ze probeert de realiteit van fantasie te onderscheiden terwijl ze zich in deze intense en emotionele relatie stort.  

zondag 10 november
18:45 - 20:45 Kijkhuis 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Il traditore
Il traditore

In de jaren 80 doet de beruchte maffioso Tommaso Buscetta iets waardoor maffiawereld op zijn kop komt te staan: hij neemt rechter Giovanni Falcone in vertrouwen en besluit zijn eeuwige zwijgplicht aan de maffia te verbreken.  

zondag 3 november
11:30 - 13:55 Kijkhuis 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven