woensdag 6 november

19:00 - 20:48 Trianon 1

Het is moeilijk om bescheiden verwachtingen te hebben voor de spraakmakende nieuwe film van schrijver-regisseur-acteur en LIFF-held Taika Waititi (wij waren ALLANG fan vóór Thor: Ragnarok!). Toegegeven, misschien is het concept van Jojo Rabbit op het eerste gezicht niet voor iedereen weggelegd. Maar een satirische Tweede Wereldoorlog-komedie over een eenzaam Duits jongetje wiens kijk op de wereld volledig op zijn kop komt te staan als hij erachter komt dat zijn alleenstaande moeder (Scarlett Johansson) een Joods meisje verbergt op zolder, en in de daarop volgende worsteling om zijn eigen nationalisme te confronteren slechts wordt bijgestaan door zijn compleet gestoorde denkbeeldige vriend, Adolf Hitler (Waititi zelf, uiteraard), is nou eenmaal heel erg Taika’s ding. Wij kunnen in ieder geval zelf ook niet wachten op deze hilarische, maatschappijkritische, met liefde gemaakte film, die de officiële openingsfilm zal zijn van LIFF 2019.
Normaal ticket
€ 10,5
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Taika WAITITI

Gesproken taal
Engels

Ondertiteling
Nederlands

Programma onderdeel
Panorama

Duur
108 minuten

Deze film draait ook op

 • zaterdag
  2 november
  19:00
  Trianon 1
 • vrijdag
  8 november
  21:30
  Trianon 1
Andere mensen die naar Jojo Rabbit gaan, gaan ook naar:
A Tale of Three Sisters
A Tale of Three Sisters

In een klein dorpje in het noorden van Turkije doet een vader er alles aan om zijn dochters een beter leven te geven. De drie zussen worden allemaal naar een andere rijke familie gestuurd, als pleegkind en als dienstmeid. En allemaal keren ze om andere redenen terug. Zijn ze thuis toch beter af?

maandag 4 november
19:15 - 21:03 Kijkhuis 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets
The Gangster, the Cop, the Devil
The Gangster, the Cop, the Devil

Deze Zuid-Koreaanse film is de allerhardste en meest kick-ass actiethriller die wij in jaren hebben gezien. Dat vond Sylvester Stallone ook, want de remake staat al gepland. Wij zijn benieuwd of het hem lukt om deze originele versie, die al in Cannes draaide, te overtreffen.

woensdag 6 november
19:00 - 20:49 Kijkhuis 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets
To the Stars
To the Stars

To the Stars is een prachtige zwart-witfilm die zich afspeelt in de jaren 60 in Oklahoma. De wereld van Iris verandert compleet wanneer zij Maggie ontmoet, en er een hechte vriendschap vol verrassingen opbloeit.  

vrijdag 8 november
11:30 - 13:21 Kijkhuis 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven