zaterdag 2 november

19:00 - 20:48 Trianon 1

Het is moeilijk om bescheiden verwachtingen te hebben voor de spraakmakende nieuwe film van schrijver-regisseur-acteur en LIFF-held Taika Waititi (wij waren ALLANG fan vóór Thor: Ragnarok!). Toegegeven, misschien is het concept van Jojo Rabbit op het eerste gezicht niet voor iedereen weggelegd. Maar een satirische Tweede Wereldoorlog-komedie over een eenzaam Duits jongetje wiens kijk op de wereld volledig op zijn kop komt te staan als hij erachter komt dat zijn alleenstaande moeder (Scarlett Johansson) een Joods meisje verbergt op zolder, en in de daarop volgende worsteling om zijn eigen nationalisme te confronteren slechts wordt bijgestaan door zijn compleet gestoorde denkbeeldige vriend, Adolf Hitler (Waititi zelf, uiteraard), is nou eenmaal heel erg Taika’s ding. Wij kunnen in ieder geval zelf ook niet wachten op deze hilarische, maatschappijkritische, met liefde gemaakte film, die de officiële openingsfilm zal zijn van LIFF 2019.
Normaal ticket
€ 10,5
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Taika WAITITI

Gesproken taal
Engels

Ondertiteling
Nederlands

Programma onderdeel
Panorama

Duur
108 minuten

Deze film draait ook op

 • woensdag
  6 november
  19:00
  Trianon 1
  TicketsTickets
 • vrijdag
  8 november
  21:30
  Trianon 1
Andere mensen die naar Jojo Rabbit gaan, gaan ook naar:
Ode to Nothing
Ode to Nothing

Sonya leeft haar hele leven volgens een eenzame routine in haar slecht lopende uitvaartcentrum, tot er op een dag een lijk voor de deur ligt waar ze een wel heel bijzondere band mee ontwikkelt…

zondag 10 november
13:15 - 14:47 Trianon 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Amazing Grace
Amazing Grace

In 1972 nam Aretha Franklin Amazing Grace, het meest succesvolle gospelalbum allertijden, op in de New Temple Missionary Baptist Church in Los Angeles. Nooit eerder zijn de filmopnames van deze legendarische avonden vertoond aan het publiek. Tot nu.

donderdag 7 november
14:15 - 15:44 Kijkhuis 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Fahim
Fahim

De achtjarige Fahim en zijn vader moeten hun geboorteland Bangladesh ontvluchten. Aangekomen in Frankrijk lijkt de situatie hopeloos, totdat Fahims talenten als schaker worden ontdekt door de Franse schaakmeester Sylvain. Inspirerende en aangrijpende film, gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Fahim Mohammad.

maandag 4 november
12:00 - 13:50 Trianon 3
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven