Jochem Myjer - Nog Eentje Dan

bioscoop

zondag 8 november

21:45 - 22:40 Trianon 3

De slopende kant van het succes: cabaretier Jochem Myjer wil ook die honderdste voorstelling in Carré tot op de tiende seconde perfect hebben. Maar er speelt ook die ziekte... Documentaire over een van Neerlands succesvolste en hardst werkende cabaretiers. 

Jochem Myjer wil zijn bekroonde voorstelling Adem in, Adem uit na drie jaar uitverkochte zalen groots afsluiten met een honderdste optreden in Carré. Voor deze uitputtingsslag moet alles wijken en leeft hij als een monnik. Alles voor de ‘perfecte show’. Geen gemakkelijke opgave, zeker niet sinds Myjer in 2011 een tumor in zijn nek had en hij qua energieniveau lang niet meer de oude is. Een unieke blik achter de schermen die de succesvolle cabaretier dicht op de huid volgt wanneer hij doorweekt en uitgeput van het podium afkomt. De mensen om hem heen, onder wie zijn vrouw, willen hem beschermen tegen zijn eigen grenzeloze behoefte het iedereen naar de zin te maken. Want daarmee doet hij uiteindelijk zichzelf tekort.

Na elf dagen festival met films vanuit heel de wereld voelt het in dit gekke jaar meer dan gepast om het festival dit jaar ‘lokaal’ af te sluiten met deze indringende documentaire over Leidse trots Jochem Myjer. 
Bioscoop ticket
10,5
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Suzanne RAES

Cast
Jochem MYJER

Gesproken taal
Nederlands

Ondertiteling
Geen ondertiteling

Programma onderdeel
Specials

Duur
55 minuten

Deze film draait ook op

 • zondag
  8 november
  21:15
  Trianon 1
 • zondag
  8 november
  21:30
  Trianon 2
Andere mensen die naar Jochem Myjer - Nog Eentje Dan gaan, gaan ook naar:
Betuwe44
Betuwe44

Een moment van verzoening tussen vijanden aan het front in de Betuwe in oorlogswinter 1944 onvoorstelbaar? Deze shortfilm vertelt over de waargebeurde maar onbekende ontmoeting tussen een Amerikaans en Duits luitenant nadat de Duitse patrouille in een val was gelopen.

zondag 8 november
10:00 - 10:13 Trianon 2
Meer info Meer info
Idiot Prayer - Nick Cave Alone at Alexandra
Idiot Prayer - Nick Cave Alone at Alexandra

Nick Cave alleen op een podium: daar kun je in principe 48 uur mee vullen. Helaas zijn het er maar twee. Geweldig geluid, geweldige visuals, geweldige muziek, en met cinematograaf Robbie Ryan ('American Honey', 'The Favourite') op weg naar zijn volgende Oscarnominatie.

donderdag 5 november
18:30 - 20:28 Trianon 1
Meer info Meer info
Remy van Kesteren - Livestream
Remy van Kesteren - Livestream

Harpist Remy van Kesteren brengt op 30 oktober zijn nieuwe album ‘an alternative soundtrack to the motion picture The Red Turtle’ uit. Speciaal voor de albumrelease organiseert hij een livestream op een bijzondere locatie, waar hij het album in zijn geheel speelt.

vrijdag 30 oktober
20:30 - 21:10 ONLINE EVENTS
Meer info Meer info

LIFF MERCHANDISE!


Bestel hierBestel hier

Film nabespreken doe je in:


De DIGITALE LOBBY!De DIGITALE LOBBY!

Bekijk de winnaar!


PublieksprijsPublieksprijs

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven