Jochem Myjer - Nog Eentje Dan

bioscoop

zondag 8 november

21:15 - 22:10 Trianon 1

De slopende kant van het succes: cabaretier Jochem Myjer wil ook die honderdste voorstelling in Carré tot op de tiende seconde perfect hebben. Maar er speelt ook die ziekte... Documentaire over een van Neerlands succesvolste en hardst werkende cabaretiers. 

Jochem Myjer wil zijn bekroonde voorstelling Adem in, Adem uit na drie jaar uitverkochte zalen groots afsluiten met een honderdste optreden in Carré. Voor deze uitputtingsslag moet alles wijken en leeft hij als een monnik. Alles voor de ‘perfecte show’. Geen gemakkelijke opgave, zeker niet sinds Myjer in 2011 een tumor in zijn nek had en hij qua energieniveau lang niet meer de oude is. Een unieke blik achter de schermen die de succesvolle cabaretier dicht op de huid volgt wanneer hij doorweekt en uitgeput van het podium afkomt. De mensen om hem heen, onder wie zijn vrouw, willen hem beschermen tegen zijn eigen grenzeloze behoefte het iedereen naar de zin te maken. Want daarmee doet hij uiteindelijk zichzelf tekort.

Na elf dagen festival met films vanuit heel de wereld voelt het in dit gekke jaar meer dan gepast om het festival dit jaar ‘lokaal’ af te sluiten met deze indringende documentaire over Leidse trots Jochem Myjer. 
Bioscoop ticket
10,5
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Suzanne RAES

Cast
Jochem MYJER

Gesproken taal
Nederlands

Ondertiteling
Geen ondertiteling

Programma onderdeel
Specials

Duur
55 minuten

Deze film draait ook op

 • zondag
  8 november
  21:30
  Trianon 2
 • zondag
  8 november
  21:45
  Trianon 3
Andere mensen die naar Jochem Myjer - Nog Eentje Dan gaan, gaan ook naar:
Spider-Man: Into The Spider-Verse
Spider-Man: Into The Spider-Verse

Weergaloze animatie, een verrassend origineel verhaal en een zeldzaam authentieke stripboekensfeer: Spider-Man: Into the Spider-Verse is genieten van begin tot eind en won terecht de Oscar voor beste animatiefilm.

maandag 2 november
16:00 - 17:57 LIDO 1
Meer info Meer info
Hunt For The Wilderpeople
Hunt For The Wilderpeople

Weesjongetje en ‘real bad egg’ Ricky en zijn pleegoom (Sam Neill) trekken de Nieuw-Zeelandse wildernis in om te ontsnappen aan de grote boze autoriteiten in dit heerlijke, hilarische avontuur van Jojo Rabbit-regisseur Taika Waititi. Grote favoriet op LIFF 2016. 

zaterdag 7 november
15:00 - 16:41 Volkenkunde
Meer info Meer info
Betuwe44
Betuwe44

Een moment van verzoening tussen vijanden aan het front in de Betuwe in oorlogswinter 1944 onvoorstelbaar? Deze shortfilm vertelt over de waargebeurde maar onbekende ontmoeting tussen een Amerikaans en Duits luitenant nadat de Duitse patrouille in een val was gelopen.

zondag 8 november
10:00 - 10:13 Trianon 2
Meer info Meer info

LIFF MERCHANDISE!


Bestel hierBestel hier

Film nabespreken doe je in:


De DIGITALE LOBBY!De DIGITALE LOBBY!

Bekijk de winnaar!


PublieksprijsPublieksprijs

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven