Jochem Myjer - Nog Eentje Dan

bioscoop
BIJNA UITVERKOCHT

zondag 8 november

21:15 - 22:10 Trianon 1

De slopende kant van het succes: cabaretier Jochem Myjer wil ook die honderdste voorstelling in Carré tot op de tiende seconde perfect hebben. Maar er speelt ook die ziekte... Documentaire over een van Neerlands succesvolste en hardst werkende cabaretiers. 

Jochem Myjer wil zijn bekroonde voorstelling Adem in, Adem uit na drie jaar uitverkochte zalen groots afsluiten met een honderdste optreden in Carré. Voor deze uitputtingsslag moet alles wijken en leeft hij als een monnik. Alles voor de ‘perfecte show’. Geen gemakkelijke opgave, zeker niet sinds Myjer in 2011 een tumor in zijn nek had en hij qua energieniveau lang niet meer de oude is. Een unieke blik achter de schermen die de succesvolle cabaretier dicht op de huid volgt wanneer hij doorweekt en uitgeput van het podium afkomt. De mensen om hem heen, onder wie zijn vrouw, willen hem beschermen tegen zijn eigen grenzeloze behoefte het iedereen naar de zin te maken. Want daarmee doet hij uiteindelijk zichzelf tekort.

Na elf dagen festival met films vanuit heel de wereld voelt het in dit gekke jaar meer dan gepast om het festival dit jaar ‘lokaal’ af te sluiten met deze indringende documentaire over Leidse trots Jochem Myjer. 
Bioscoop ticket
10,5
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Suzanne RAES

Cast
Jochem MYJER

Gesproken taal
Nederlands

Ondertiteling
Geen ondertiteling

Programma onderdeel
Specials

Duur
55 minuten

Deze film draait ook op

Andere mensen die naar Jochem Myjer - Nog Eentje Dan gaan, gaan ook naar:
Vaiana
Vaiana

Vaiana woont op een eiland en is dochter van een opperhoofd. Als blijkt dat haar volk gevaar loopt, gaat ze op een spannend avontuur om de halfgod Maui te vinden en zo haar volk te redden van de ondergang.

zondag 8 november
12:00 - 13:47 Volkenkunde
Meer info Meer info
Spider-Man: Into The Spider-Verse
Spider-Man: Into The Spider-Verse

Weergaloze animatie, een verrassend origineel verhaal en een zeldzaam authentieke stripboekensfeer: Spider-Man: Into the Spider-Verse is genieten van begin tot eind en won terecht de Oscar voor beste animatiefilm.

maandag 2 november
16:00 - 17:57 LIDO 1
Meer info Meer info
Filmquiz - ONLINE
Filmquiz - ONLINE

Ondanks alles presenteren quizmasters Nils, Max en Hans natuurlijk ook dit jaar weer een spectaculaire filmquiz! Open vragen, plaatjes en filmpjes, oftewel een feest voor oog, oor en brein. Filmkennis helpt, maar je hoeft geen wandelende imdb te zijn om mee te doen.

woensdag 4 november
20:00 - 22:30 ONLINE EVENTS
Meer info Meer info

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven