It Must Be Heaven

zaterdag 2 november

16:30 - 18:07 Kijkhuis 1

Een kerkdeur in Nazareth die maar niet open wil. Een verlaten Parijs. Een New Yorkse supermarkt met net zoveel wapens als groente. Het zijn enkele van de treffende scènes waar Palestijnse regisseur Elia Suleiman vol donkere humor de absurditeit van onze huidige maatschappij onderzoekt. Met een blik die doet denken aan Jacques Tati en Buster Keaton belandt Suleiman van de ene situatie in de andere in dit droogkomische drama, dat niet voor niets een speciale vermelding kreeg op het filmfestival van Cannes. 
 
Normaal ticket
€ 10,5
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Elia SULEIMAN

Cast
Elia SULEIMAN

Gesproken taal
Frans, Engels, Arabisch

Ondertiteling
Nederlands

Programma onderdeel
Panorama

Duur
97 minuten

Deze film draait ook op

Andere mensen die naar It Must Be Heaven gaan, gaan ook naar:
Days of the Bagnold Summer
Days of the Bagnold Summer

Gebaseerd op de met prijzen overladen grafische roman uit 2012 van Joff Winterhart over bibliothecaris Sue en haar vijftienjarige Metallica-luisterende zoon Daniel, geregisseerd door Simon Bird (The Inbetweeners), én van een soundtrack voorzien door Belle & Sebastian: genoeg ingrediënten voor een echte LIFF-favoriet.  

donderdag 7 november
16:45 - 18:11 Trianon 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Flatland
Flatland

Natalies huwelijksnacht verloopt ronduit rampzalig en leidt tot een ongelukkige moord. Ze vlucht te paard, met haar beste en hoogzwangere vriendin Poppie. Deze excentrieke en kleurrijke film verrast in zijn stijl en kijk op het leven in een afgezonderde en verlaten Zuid-Afrikaanse regio.  

maandag 4 november
16:15 - 18:12 Trianon 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Beats
Beats

Twee Schotse tienervrienden beleven in de zomer van 1994 hun laatste nacht uit samen, voor ze door het leven worden gescheiden. Een universeel verhaal over vriendschap, verzet en de kracht van samen sterk staan, op het ritme van een opzwepende soundtrack.  

woensdag 6 november
12:30 - 14:06 Trianon 3
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven