Idiot Prayer - Nick Cave Alone at Alexandra

bioscoop

donderdag 5 november

18:30 - 20:28 Trianon 1

U vraagt, wij draaien: eindelijk weer eens een concertfilm op het LIFF! En wat voor één: een cadeautje om je vingers bij af te likken voor muziekfans in deze donkere tijden. Het concept is eenvoudig doch briljant: Nick Cave, helemaal alleen met een piano op een podium, en af en toe loopt hij mijmerend door het iconische Londense Alexandra Palace. Daar kun je in principe gewoon 48 uur mee vullen, helaas zijn het er maar twee. Geweldig geluid, geweldige visuals, en uiteraard geweldige muziek, en met cinematograaf Robbie Ryan ('American Honey', 'The Favourite') op weg naar zijn volgende Oscarnominatie.'Idiot Prayer - Nick Cave Alone at Alexandra Palace' presenteren we op het LIFF samen met onze vrienden van Peel Slowly and See!Deze voorstelling is uitverkocht bij de bioscopen in Leiden. Gelukkig zijn er nog wel kaartjes voor de film bij Filmtheater Voorschoten!
Bioscoop ticket
12,5

Regisseur
Nick CAVE

Cast
Nick CAVE

Gesproken taal
Engels

Ondertiteling
Nederlands

Programma onderdeel
Specials

Duur
118 minuten

Deze film draait ook op

  • zondag
    8 november
    12:30
    Trianon 1
Andere mensen die naar Idiot Prayer - Nick Cave Alone at Alexandra gaan, gaan ook naar:
Hunt For The Wilderpeople
Hunt For The Wilderpeople

Weesjongetje en ‘real bad egg’ Ricky en zijn pleegoom (Sam Neill) trekken de Nieuw-Zeelandse wildernis in om te ontsnappen aan de grote boze autoriteiten in dit heerlijke, hilarische avontuur van Jojo Rabbit-regisseur Taika Waititi. Grote favoriet op LIFF 2016. 

zaterdag 7 november
15:00 - 16:41 Volkenkunde
Meer info Meer info
Spider-Man: Into The Spider-Verse
Spider-Man: Into The Spider-Verse

Weergaloze animatie, een verrassend origineel verhaal en een zeldzaam authentieke stripboekensfeer: Spider-Man: Into the Spider-Verse is genieten van begin tot eind en won terecht de Oscar voor beste animatiefilm.

donderdag 5 november
21:45 - 23:42 Trianon 2
Meer info Meer info
Next Goal Wins
Next Goal Wins

Alle officiële wedstrijden die het voetbalelftal van het piepkleine eilandje Amerikaans-Samoa tot 2011 speelde, werden verloren. Maar dan komt Amsterdammer Thomas Rongen ze trainen en coachen. Heerlijke feelgood-documentaire.

zondag 8 november
15:00 - 16:37 Volkenkunde
Meer info Meer info

LIFF MERCHANDISE!


Bestel hierBestel hier

Film nabespreken doe je in:


De DIGITALE LOBBY!De DIGITALE LOBBY!

Bekijk de winnaar!


PublieksprijsPublieksprijs

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven