Idiot Prayer - Nick Cave Alone at Alexandra

bioscoop
UITVERKOCHT

donderdag 5 november

18:30 - 20:28 Trianon 1

U vraagt, wij draaien: eindelijk weer eens een concertfilm op het LIFF! En wat voor één: een cadeautje om je vingers bij af te likken voor muziekfans in deze donkere tijden. Het concept is eenvoudig doch briljant: Nick Cave, helemaal alleen met een piano op een podium, en af en toe loopt hij mijmerend door het iconische Londense Alexandra Palace. Daar kun je in principe gewoon 48 uur mee vullen, helaas zijn het er maar twee. Geweldig geluid, geweldige visuals, en uiteraard geweldige muziek, en met cinematograaf Robbie Ryan ('American Honey', 'The Favourite') op weg naar zijn volgende Oscarnominatie.Deze film presenteren we op het LIFF samen met onze vrienden van Peel Slowly and See!
Bioscoop ticket
12,5

Regisseur
Nick CAVE

Cast
Nick CAVE

Gesproken taal
Engels

Ondertiteling
Nederlands

Programma onderdeel
Specials

Duur
118 minuten

Deze film draait ook op

  • zondag
    8 november
    12:30
    Trianon 1
Andere mensen die naar Idiot Prayer - Nick Cave Alone at Alexandra gaan, gaan ook naar:
Tanna
Tanna

Prachtig gefilmd Shakespeariaans drama, gebaseerd op ware gebeurtenissen binnen één van de laatste traditionele stammen op het eiland Tanna. Twee jonge stamleden zijn verliefd, maar hun geluk wordt in de weg gestaan door oude tradities. Kiezen de geliefden voor hun noodlottige liefde of voor de door hun stam opgelegde plichten?

zaterdag 7 november
12:00 - 13:40 Volkenkunde
Meer info Meer info
Total Recall
Total Recall

Arnold Schwarzenegger, Paul Verhoeven, wat wil je nog meer? Deze klassieker is na 30 jaar speciaal terug op het witte doek, dat wil je niet missen!

woensdag 4 november
20:45 - 22:38 Kijkhuis 2
Meer info Meer info
Next Goal Wins
Next Goal Wins

Alle officiële wedstrijden die het voetbalelftal van het piepkleine eilandje Amerikaans-Samoa tot 2011 speelde, werden verloren. Maar dan komt Amsterdammer Thomas Rongen ze trainen en coachen. Heerlijke feelgood-documentaire.

zondag 8 november
15:00 - 16:37 Volkenkunde
Meer info Meer info

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven