bioscoop

maandag 2 november

13:00 - 15:06 Trianon 1

In Hope volgen we het verhaal van de succesvolle danseres Anja (Andrea Bræin Hovig). Wanneer zij van een grote internationale tour terugkeert naar haar kinderen en haar partner Tomas (Stellan Skarsgård), wacht haar een bericht dat inslaat als een bom: Anja heeft een hersentumor en heeft niet lang meer te leven. Samen proberen ze een manier te vinden om het nieuws te delen met hun familie. In de tijd die volgt wordt de relatie tussen Anja en Tomas hevig op de proef gesteld. Wat gebeurt er met de liefde wanneer je nog maar drie maanden te leven hebt?
De film is deels gebaseerd op de eigen ervaringen van Maria Sødahl en won het Europa Cinemas Label na de première op het filmfestival van Berlijn.
Bioscoop ticket
10,5
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Maria SØDAHL

Cast
Andrea BRÆIN HOVIG, Stellan SKARSGÅRD

Gesproken taal
Noors

Ondertiteling
Nederlands

Programma onderdeel
Nordic Watching

Duur
126 minuten

Deze film draait ook op

Andere mensen die naar Hope gaan, gaan ook naar:
Onkel - ONLINE
Onkel - ONLINE

De 27-jarige wees Kris woont al sinds haar tienerjaren bij haar oom op een boerderij in Zuid-Jutland. Dan ontmoet ze Mike, die dwars door haar gereserveerde persoonlijkheid heen kijkt. Een dilemma ontstaat: blijft ze op de boerderij, of volgt ze haar hart?

donderdag 5 november
21:00 - 22:46 LUXOR ONLINE
Meer info Meer info
Hope - ONLINE
Hope - ONLINE

In dit eerlijke en gevoelige drama van Maria Sødahl volgen we Anja (Andrea Bræin Hovig), nadat zij te horen heeft gekregen dat ze een terminale hersentumor heeft. Samen met haar partner Tomas (Stellan Skarsgård) probeert ze dit ingrijpende nieuws een plek te geven.

zaterdag 7 november
16:00 - 18:06 APOLLO ONLINE
Meer info Meer info
Daniel - ONLINE
Daniel - ONLINE

Het waargebeurde, aangrijpende en subliem geacteerde verhaal van de Deense fotograaf Daniel Rye, die in 2013 werd ontvoerd door IS, en de pogingen van zijn familie om hem vrij te krijgen. Grote favoriet dit jaar op Film by the Sea.

zondag 8 november
11:00 - 13:18 APOLLO ONLINE
Meer info Meer info

Bekijk de winnaar!


PublieksprijsPublieksprijs

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven