Online

zaterdag 7 november

16:00 - 18:06 APOLLO ONLINE

In Hope volgen we het verhaal van de succesvolle danseres Anja (Andrea Bræin Hovig). Wanneer zij van een grote internationale tour terugkeert naar haar kinderen en haar partner Tomas (Stellan Skarsgård), wacht haar een bericht dat inslaat als een bom: Anja heeft een hersentumor en heeft niet lang meer te leven. Samen proberen ze een manier te vinden om het nieuws te delen met hun familie. In de tijd die volgt wordt de relatie tussen Anja en Tomas hevig op de proef gesteld. Wat gebeurt er met de liefde wanneer je nog maar drie maanden te leven hebt?
De film is deels gebaseerd op de eigen ervaringen van Maria Sødahl en won het Europa Cinemas Label na de première op het filmfestival van Berlijn.
Online ticket
€ 8.5
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Maria SØDAHL

Cast
Andrea BRÆIN HOVIG, Stellan SKARSGÅRD

Gesproken taal
Noors

Ondertiteling
Nederlands

Programma onderdeel
Nordic Watching

Duur
126 minuten

Deze film draait ook op

Andere mensen die naar Hope - ONLINE gaan, gaan ook naar:
Daniel - ONLINE
Daniel - ONLINE

Het waargebeurde, aangrijpende en subliem geacteerde verhaal van de Deense fotograaf Daniel Rye, die in 2013 werd ontvoerd door IS, en de pogingen van zijn familie om hem vrij te krijgen. Grote favoriet dit jaar op Film by the Sea.

maandag 2 november
18:45 - 21:03 CAMERA ONLINE
Meer info Meer info
The Tunnel
The Tunnel

Wanneer een tankwagen in een tunnel een botsing veroorzaakt, komen verschillende mensen vast te zitten. Buiten woedt een sneeuwstorm en de eerste hulpverleners kunnen de locatie niet goed bereiken. Als het noodlot toeslaat, is het ieder voor zich in deze Noorse rampenfilm.  

donderdag 5 november
16:30 - 18:13 LIDO 1
Meer info Meer info
Force of Habit
Force of Habit

'Force of Habit' volgt verschillende vrouwen in hun confrontatie met zaken als seksuele intimidatie en machtsmisbruik. Geschreven en geregisseerd door een collectief van zeven Finse vrouwen in de nasleep van #metoo, is de film evenzeer politiek beladen als humoristisch en bevrijdend.

vrijdag 30 oktober
16:30 - 17:45 Trianon 2
Meer info Meer info

LIFF MERCHANDISE!


Bestel hierBestel hier

Film nabespreken doe je in:


De DIGITALE LOBBY!De DIGITALE LOBBY!

Bekijk de winnaar!


PublieksprijsPublieksprijs

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven