Online

vrijdag 6 november

21:00 - 23:06 APOLLO ONLINE

In Hope volgen we het verhaal van de succesvolle danseres Anja (Andrea Bræin Hovig). Wanneer zij van een grote internationale tour terugkeert naar haar kinderen en haar partner Tomas (Stellan Skarsgård), wacht haar een bericht dat inslaat als een bom: Anja heeft een hersentumor en heeft niet lang meer te leven. Samen proberen ze een manier te vinden om het nieuws te delen met hun familie. In de tijd die volgt wordt de relatie tussen Anja en Tomas hevig op de proef gesteld. Wat gebeurt er met de liefde wanneer je nog maar drie maanden te leven hebt?
De film is deels gebaseerd op de eigen ervaringen van Maria Sødahl en won het Europa Cinemas Label na de première op het filmfestival van Berlijn.
Online ticket
€ 8.5
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Maria SØDAHL

Cast
Andrea BRÆIN HOVIG, Stellan SKARSGÅRD

Gesproken taal
Noors

Ondertiteling
Nederlands

Programma onderdeel
Nordic Watching

Duur
126 minuten

Deze film draait ook op

Andere mensen die naar Hope - ONLINE gaan, gaan ook naar:
Force of Habit - ONLINE
Force of Habit - ONLINE

'Force of Habit' volgt verschillende vrouwen in hun confrontatie met zaken als seksuele intimidatie en machtsmisbruik. Geschreven en geregisseerd door een collectief van zeven Finse vrouwen in de nasleep van #metoo, is de film evenzeer politiek beladen als humoristisch en bevrijdend.

dinsdag 3 november
11:45 - 13:00 CAMERA ONLINE
Meer info Meer info
Wildland
Wildland

Terwijl Ida begint te wennen aan haar nieuwe leven met het gezin van haar tante nadat haar moeder overlijdt, wordt ze geconfronteerd met een heleboel geheimen en dezelfde vraag die haar moeder haar altijd stelde: hoe ver ga je voor je familie?

maandag 2 november
21:00 - 22:29 Trianon 1
Meer info Meer info
Hope
Hope

In dit eerlijke en gevoelige drama van Maria Sødahl volgen we Anja (Andrea Bræin Hovig), nadat zij te horen heeft gekregen dat ze een terminale hersentumor heeft. Samen met haar partner Tomas (Stellan Skarsgård) probeert ze dit ingrijpende nieuws een plek te geven.

dinsdag 3 november
18:15 - 20:21 Trianon 3
Meer info Meer info

LIFF MERCHANDISE!


Bestel hierBestel hier

Film nabespreken doe je in:


De DIGITALE LOBBY!De DIGITALE LOBBY!

Bekijk de winnaar!


PublieksprijsPublieksprijs

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven